Install wireless on MP1,1

Discussion in 'Mac Pro' started by Zeke D, Jan 9, 2016.

  1. Zeke D macrumors 6502a

    Zeke D

    Joined:
    Nov 18, 2011
    Location:
    Arizona
    #1
    Hey everyone,
    I've got 10.10.5 on my MP1,1, and upgraded to 16GB RAM, and running an nVidia Geforce 210 1GB.

    My MP 1,1 didn't come with BT or wireless. I've been running it off of an Airport express. It does have the BT antenna installed, but not the wireless antennas. I retired a polycarb 17" iMac with a dead PSU & display, but I salvaged the BT, wireless & antennas. I know physically where the modules go, but where should I put the wireless antennas?

    Here's the gear I salvaged from the iMac:
    [​IMG]

    The wireless card is model BCM94321MC, and the BT is A1115.
     
  2. 666sheep macrumors 68040

    666sheep

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Location:
    Poland
    #2
    Nowhere. All had antennas for WiFi and BT. Ends of WiFi ones are usually hidden under the board. Sometimes it requires removing the front fan assembly to take them out.
     
  3. Zeke D thread starter macrumors 6502a

    Zeke D

    Joined:
    Nov 18, 2011
    Location:
    Arizona
    #3
    I pulled the cup cover and the front fan assembly, but can't seem to find any airport antenna leads. Any other suggestions?
    --- Post Merged, Jan 9, 2016 ---
    Disregard my last post, I was able to trace the antenna leads from the choke after I removed the ide channel, and the front sub assy.
     

Share This Page