Installed Leopard on my 12" powerbook, lost sound drivers

Discussion in 'macOS' started by Nips, Dec 26, 2007.

  1. Nips macrumors newbie

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Location:
    England
    #1
    Hi,

    Just installed leopard, now my sound drivers are missing where can i download this from?

    Thanks:confused:
     
  2. PCMacUser macrumors 68000

    PCMacUser

    Joined:
    Jan 13, 2005
    #2
    Ah, I don't think this is meant to happen. I'd recommend reinstalling the OS - because the drivers are supposed to be built into it.
     
  3. Nips thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Location:
    England
    #3
    i don't really want to install osx again, i took a long time to install leopard and all night to back up via time machine, there must be a download somewhere.
     
  4. iSaint macrumors 603

    iSaint

    Joined:
    May 26, 2004
    Location:
    South Mississippi y'all, near the water!
    #4
    This happened on my 1.67 PPC Powerbook. A simple restart fixed it for me.
     
  5. Nips thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 26, 2007
    Location:
    England
    #5
    LOL its working now :D

    Niceone
     
  6. iSaint macrumors 603

    iSaint

    Joined:
    May 26, 2004
    Location:
    South Mississippi y'all, near the water!
    #6
    Hah! Glad it did! Sometimes it's the simple stuff. :p
     
  7. CalMin macrumors 6502a

    CalMin

    Joined:
    Nov 8, 2007
    #7
    Funny how as OS X users, we're not used to restarting our machines. My uptime is usually only interrupted by software updates that require restart!
     

Share This Page