Installed new display: No Airport Car Installed

Discussion in 'MacBook Pro' started by tsanders9, May 30, 2012.

  1. tsanders9 macrumors newbie

    Joined:
    Nov 7, 2007
    #1
    The screen on my MBP was cracked recently so I installed a new display yesterday. The installation was pretty straightforward, nothing too intense. The display powered up & is running fine, only problem is that the menu bar now says "No airport card installed". Has anybody had this problem before? My first guess is that maybe a connection is loose, but figured I would see if it could be another issue before I open the machine up again.
     
  2. bozz2006 macrumors 68030

    bozz2006

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Location:
    Minnesota
    #2
    The antenna is located in the display, so most likely it's loose or didn't get connected. That's the first thing to check out.
     
  3. tsanders9 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 7, 2007

Share This Page