Installed Tiger, ran software update, restarted -- white screen with progress wheel

Discussion in 'iMac' started by swindmill, Aug 8, 2007.

  1. swindmill macrumors 6502a

    swindmill

    Joined:
    Mar 17, 2005
    Location:
    KY
    #1
    I just got a Mini that is about 6 months old but I had used it and it works fine. I reinstalled Tiger on it and it booted fine. I then ran all the updates, including the .10 combo update. I restarted and the progress wheel ran for a while and the restarted itself. That was normal enough. After that first self restart, the progress wheel spun for about 15 minutes. I turned it off and tried to boot in safe mode and it did the same thing. So, now it won't start at all; I just get the white screen with a perpetual progress wheel. Any suggestions
     
  2. Eidorian macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
  3. swindmill thread starter macrumors 6502a

    swindmill

    Joined:
    Mar 17, 2005
    Location:
    KY
    #3
    It wouldn't hurt to do it since nothing was on there, but is there any reason that would happen?
     
  4. Eidorian macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
    #4
    The update might have zeroed out a file and now OS X won't boot.

    It could be a lot of things.
     
  5. swindmill thread starter macrumors 6502a

    swindmill

    Joined:
    Mar 17, 2005
    Location:
    KY
    #5
    So, just an issue with the last install/update and not a hardware problem?
     
  6. Eidorian macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
    #6
    Yes
     
  7. swindmill thread starter macrumors 6502a

    swindmill

    Joined:
    Mar 17, 2005
    Location:
    KY

Share This Page