Installer apps not working? ToDo, Stumbler, etc?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by Chris29, Feb 12, 2008.

  1. Chris29 macrumors member

    Joined:
    Dec 30, 2007
    Location:
    london
    #1
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU like Mac OS X; en) AppleWebKit/420.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.0 Mobile/4A93 Safari/419.3)

    Hey all,
    First thanks for all advice and especially Arix. I used ijailbreak on my stock 1.1.3 (1.1.2 OTB) on my mac (10.5.1) and was flawless. EVERYTHING works as far as I can tell. However, now that I am "in" I find most all apps I want won't run. They appear to install fine, but even after a power on/off they begin to open then close right back to the icon. So far the ToDo list, Stumbler, the camera apps that adds zoom and Customize themes don't work. I do however have Customize stock running and got the app that puts a Contacts icon on, but not much else. Anything I am doing wrong? Suggestions?
     
  2. anim8or macrumors 65816

    anim8or

    Joined:
    Aug 16, 2006
    Location:
    Scotland, UK
    #2
    What version of community sources do you have in the installer application?

    There was recently an update but i only got when i deleted the old STE Packing source from my installer app and added the new STE packaging source.

    Read here: http://blog.psmxy.org/2008/02/08/my-new-repository-is-live/

    The STE packaging resource serves a vast majority of apps for iphone/ipod touch.

    The only other thing i would think is the whole thing of 1.1.3 accesses apps from /mobile instead of /root so the apps need to be reinstalled or something.
     

Share This Page