Installing Java error on GM?

Discussion in 'Mac OS X Lion (10.7)' started by PacifistRiot, Jul 4, 2011.

  1. PacifistRiot, Jul 4, 2011
    Last edited: Jul 4, 2011

    PacifistRiot macrumors newbie

    Joined:
    Jul 4, 2011
    #1
    Has anyone successfully installed java on Lion GM?

    I've tried and all I have gotten is a popup that says:

    [​IMG]

    But I am definitely connected to the internet..
     
  2. MacBookPro13" macrumors 6502a

    MacBookPro13"

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Location:
    Ireland
    #2
    I have successfully installed Jave on the Lion GM twice.

    Once on an upgrade from Snow Leopard and the other with a clean install of Lion. Must be something to do with your internet settings.
     
  3. codymac macrumors 6502

    Joined:
    Jun 12, 2009
    #3
    You need to download Java from Apple's dev site.
     
  4. MacBookPro13" macrumors 6502a

    MacBookPro13"

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Location:
    Ireland
    #4
    I didn't have to.
     
  5. yamanito macrumors newbie

    yamanito

    Joined:
    Sep 13, 2010
    Location:
    Auckland - New Zealand
    #5
    I have the same problem :-(
     
  6. stewacide macrumors regular

    Joined:
    Jan 6, 2002
  7. greythorne macrumors regular

    Joined:
    Mar 10, 2008
    #7
    Then want to tell us how you got Java working on your macbook pro?

    Thanks
     
  8. PacifistRiot thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 4, 2011
    #8
    I found the solution. Apparently it won't see you connected to the internet if you are on wifi. If you are on the internet via ethernet it will install.
     
  9. Jzzz macrumors newbie

    Joined:
    Jul 20, 2011
    #9
    Thanks!

    Is it annoying that I had to hard wire for the Java update? Absolutely. Did it save me a boat load of misery finding this post that solved the problem? Hell yes. Thanks Riot for road blocking the migraine I was developing.
     
  10. deannnnn macrumors 68000

    deannnnn

    Joined:
    Jun 4, 2007
    Location:
    New York City & South Florida
    #10
    I was having the same problem (of course on the paid-for App Store download of Lion, though). Connecting via ethernet fixed it. Thanks! What a weird bug.
     
  11. Zanamo macrumors newbie

    Joined:
    Nov 23, 2011
    #11
    Awesome!

    :)
    Imagine the Joe Cocker song, "You are so beautiful to me!". Thanks PacifistRiot, after turning off wifi and connecting directly to the internet, I was able to upload the updates! You're the BEST!!! A million thanks, you saved me $40, for not having to get "Adobe phone support"!:):):):)
     

Share This Page