installing lion on iMac

Discussion in 'iMac' started by TechGReviewer, Aug 29, 2011.

  1. TechGReviewer macrumors newbie

    Joined:
    Jul 24, 2011
    #1
    how could i install lion on my iMac if my macbook pro that i just bought came with lion? Would I even be able to? Just to be a little more i clear, i want to install lion on my iMac for free because my 2011 Macbook pro came with lion installed?
     
  2. TechGReviewer thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 24, 2011
    #3
    That wasn't really what iwas looking for. What I want to know: since I bought a 2011 MacBook pro that came pre installed with lion on it, can I could I put lion on my iMac with out buying from the app store since the MacBook pro already has it? In other words, do I somehow get a digital copy of lion in the app store so that I can put on other computers?
     
  3. henry72 macrumors 65816

    henry72

    Joined:
    Jun 18, 2009
    Location:
    New Zealand
    #4

Share This Page