Installing Vista Question????

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by greenmymac, Jul 25, 2008.

  1. greenmymac macrumors 6502a

    greenmymac

    Joined:
    Oct 25, 2007
    Location:
    Tulsa, Ok
    #1
  2. Lunettes macrumors newbie

    Joined:
    Nov 8, 2007
    #2
    Why don't you install Windows XP first and then perform a fresh install of Windows Vista with your Academic Upgrade version?
     
  3. greenmymac thread starter macrumors 6502a

    greenmymac

    Joined:
    Oct 25, 2007
    Location:
    Tulsa, Ok
    #3
    Will it let you do that?
     
  4. Lunettes macrumors newbie

    Joined:
    Nov 8, 2007
    #4
    Yes it does :)

    You see, when you start to install Windows Vista from your upgrade version, it will search your hard drive for a previous eligible version of Windows.
    After that it's just like a regular full Windows Vista installation DVD.
     
  5. ColinEC macrumors 6502

    Joined:
    Apr 4, 2008
    #5
    I have the exact same Academic Home Premium version as you do.


    I followed that guide and just performed a clean install, then "upgraded" (so I could activate).
     

Share This Page