Insufficient privileges?

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by Gypsy36, Oct 15, 2015.

  1. Gypsy36 macrumors regular

    Joined:
    Mar 23, 2013
    Location:
    Canada
    #1
    So, I'm now being told I have insufficient privileges to post in a thread that I was posting in last night. Any idea what I did / how that happened?

    "Apparent corporate greed" is the thread.

    Thanks.
     
  2. SandboxGeneral Moderator

    SandboxGeneral

    Staff Member

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Location:
    Orbiting a G-type Main Sequence Star
    #2
    Something doesn't seem right with the thread, even I can't post to it. Maybe @Doctor Q can help us figure it out.
     
  3. Gypsy36 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Mar 23, 2013
    Location:
    Canada
    #3
    as long as it is the thread and not me I'm good! Thanks.
     
  4. Gypsy36 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Mar 23, 2013
    Location:
    Canada
    #5
    Oh! It looks like it was moved. That makes sense then. Thanks.
     
  5. SandboxGeneral Moderator

    SandboxGeneral

    Staff Member

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Location:
    Orbiting a G-type Main Sequence Star
    #6
    I figured it out. It was moved by one of us to a forum that is no longer active, by accident.

    I moved it to a more appropriate forum which is open for replies.
     

Share This Page