Intel HD 3000 not working property on ML 10.8.1/10.8.2

Discussion in 'OS X Mountain Lion (10.8)' started by Cintulek, Aug 31, 2012.

  1. Cintulek macrumors newbie

    Joined:
    Aug 25, 2012
    #1
    Sorry for my English. :)

    Hi everyone!

    Last day I have installed on my MBP (which have Lion) a Mountain Lion on it, everything was fine, but animations on Intel HD 3000 are poor... Look at this vieo - it's my video for a polish language people, but I've showed there a problem, which I get after intall:
    http://www.youtube.com/watch?v=XzSdzUjbOgg&feature=g-upl

    It is not showing on AMD, only on Intel. How to solve this?

    Thanks. :)
     
  2. Krazy Bill macrumors 68030

    Krazy Bill

    Joined:
    Dec 21, 2011
    #2
    Not seeing the problem.

    Why don't you start by eliminating all that crap you've got running in the background. (See your menubar).
     
  3. ThatGreekMacGuy macrumors member

    ThatGreekMacGuy

    Joined:
    Jul 12, 2012
    Location:
    Sparta, Greece
    #3
    I think everything is ok in terms of graphics performance. Can you please give us the link for you awesome background? :)

    -Aristotle
     
  4. Cintulek thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 25, 2012
    #4
    It's only Adium, Skype, Parrow, Google Drive and Cloud, which on Lion work property and not making any problems with Internal Video Card. I've free more than 4.5GB of memory.

    The problem on video is showed from 1:08.

    Yup, but I'll do it later. :p
     

Share This Page