Intel iMac woes continue, going to take Mac to Genius Bar

Discussion in 'iMac' started by wrldwzrd89, Dec 12, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. wrldwzrd89 macrumors G5

    wrldwzrd89

    Joined:
    Jun 6, 2003
    Location:
    Solon, OH
    #1
    If you haven't seen any of my previous threads on this topic, well.. my problems continue. It's gotten to the point where I'm going to have to just bite the bullet and take the Mac in to my local Apple Retail Store's Genius Bar to get it looked at.

    This also means that I'll be without that Mac for who knows how long, so in the mean while I'm setting up all my data on my PowerPC iMac as a temporary solution... which means I'll be without the use of my virtual machines. :(

    Oh well... what else can I do? This needs to get fixed.
     
  2. wrldwzrd89 thread starter macrumors G5

    wrldwzrd89

    Joined:
    Jun 6, 2003
    Location:
    Solon, OH
    #2
    It's all over, and the diagnosis is... this is normal behavior?! How odd.

    In any case, nothing's wrong. It seems to be working normally. :D
     
  3. Schtumple macrumors 601

    Schtumple

    Joined:
    Jun 13, 2007
    Location:
    benkadams.com
    #3
    I have no idea what the problem is, was, or wasn't (aparently), why make a new thread just to say it's all fine?!
     
  4. wrldwzrd89 thread starter macrumors G5

    wrldwzrd89

    Joined:
    Jun 6, 2003
    Location:
    Solon, OH
    #4
    I thought it wasn't letting me delete things from my own user folder, based on the ACLs there, but evidently the ACLs have no effect.
     
  5. Schtumple macrumors 601

    Schtumple

    Joined:
    Jun 13, 2007
    Location:
    benkadams.com
    #5
    ok... good for you... wasteland time then I guess...
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page