Interesting,...but HELP!!!

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by trabakula, Dec 2, 2010.

  1. trabakula, Dec 2, 2010
    Last edited: Dec 2, 2010

    trabakula macrumors newbie

    Joined:
    Dec 2, 2010
    Location:
    Slovenia
    #1
    I did a redsn0w jailbreak and ultrasnow unlock on 4.1. BB 6.15.00.Two days was everything ok.I installed few apps from Cydia but later I did Erase all content and settings,because iphone was very slow....BIG MISTAKE!!!My iPhone 3 GS stays in recovery mode with iTunes logo.I couldn't restore it with redsn0w(stops on Flashing baseband(don't interrupt),even with PwnTools....with 4.1.or 4.2.1.(custom FW)
    It's very strange ,because I tried with TinyUmbrella to get it out from recovery mode and there is written that BB is 5.14.02.again!!!
    Anybody got already such a problem and knows something more about that?Is there any chance to wake up my 3GS again??
     
  2. PsstGreek macrumors 68040

    PsstGreek

    Joined:
    Oct 21, 2010
    Location:
    Tampa Bay
    #2
    You have to use a custom ipsw for 4.2.1 to restore your iPhone because you have the 6.15 baseband. If the custom firmware doesn't work, well your screwed for now because if your try restoring to an official update in iTunes it won't work.

    Custom firmware is the only way, again, because of the baseband issue.
     
  3. trabakula thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 2, 2010
    Location:
    Slovenia
    #3
    I've tried everything.Custom 4.1 and custom 4.2.1.....No way!
    but ??? Tinyumbrella shows BB 5.14.02.again??I was already on 6.15.00!!!
    Really sad!
    :apple::apple::mad:
     
  4. PsstGreek macrumors 68040

    PsstGreek

    Joined:
    Oct 21, 2010
    Location:
    Tampa Bay
    #4
    Re-do the unlock and jailbreak again.
     
  5. trabakula thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 2, 2010
    Location:
    Slovenia
    #5
    Ive tried that too....redsn0w stopped on:(Running Ananas)Flashing baseband(Don't interrupt)
    It takes few minutes and than is back to recovery mode(iTunes logo)!

     
  6. trabakula thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 2, 2010
    Location:
    Slovenia
    #6
    Problem resolved.I did jailbreak with a new version of Redsn0w 9.6.b6....The same thing i tried hundred times was done with a new version of Redsn0w first time when I run it!
     
  7. Cezaram macrumors newbie

    Joined:
    Dec 24, 2010
    #7
    Same Problem here

    i have a 3gs 16 gb 4.2.1 , i managed to unlock it using redsn0w 0.9.6b5 , after few days my baby boy did something while i was away and it was stuck to apple logo , so i made a mistake and tried to restore it , now am stuck on the usb cable with itunes logo , i tried to do the same procedure Ive done before but it was useless .
    every time i try to use redsn0w it stops at "flashing baseband (dont interrupt)" for few minutes after that it restarts and go back to the same usb cable with itunes logo .
    i dont have the SHSH blobs saved !!! .
    is there a way to get it working again or throw it in the drawer ?!?!?1
    please help :)
    i tried the new redsnow 0.9.6b6 but the same
     
  8. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #8
    You need to restore to a custom 4.2.1 ipsw.
    First you need to put the device in pwned DFU mode with redsnow and then restore to the custom ipsw thru itunes.
     

Share This Page