Internet connetion problem.

Discussion in 'OS X Yosemite (10.10)' started by romanszczodry, Jul 7, 2015.

  1. romanszczodry macrumors newbie

    Joined:
    Jul 7, 2015
    #1
    Hi all.
    I have a problem with my macbook mid 2010 since I've instaled Yosemite 10.10.
    When i used osx 10.7 all was fine but now my internes speed is slower than anytime before.

    Here are the result of two speedtest:
    This i made few days ago before instaling 10.10

    http://e-speedtest.com/test/767847

    This i made few minutes ago:
    http://e-speedtest.com/test/772893


    It says that now my download speed is around 2 mbps.
    However my connection should be 2x better.


    dont know if its because of system or router.
    Any idea why?


    Please help ;)
     
  2. Evren Carven macrumors regular

    Evren Carven

    Joined:
    Dec 16, 2014
    #2
    How times do you test? The test results probably have a little difference some times. You may try to test one more time.
     
  3. romanszczodry thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 7, 2015
    #3
    Good point!
    I did it only twice, so probably not too many.

    Ok, ill do some test during day ane share results at the end of day ;)
     
  4. romanszczodry thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 7, 2015
    #4
    Hi again ;)
    I did tests and here are result:

    13.30
    http://e-speedtest.com/test/773343

    9.47
    http://e-speedtest.com/test/775067

    I did more but dont want to put so much links here, so i write it:

    10.35:
    download : 3,18
    up: 1,4
    ping 31

    13.30:
    down: 3,02
    up: 1,1
    ping 67

    Its so weird. Maybe its not because of mac? Maybe ist provider fault and i should call him for advice?
     

Share This Page