Internet over seas

Discussion in 'iPod touch' started by MustangsFangirl, Feb 10, 2008.

  1. MustangsFangirl macrumors newbie

    MustangsFangirl

    Joined:
    Dec 31, 2007
    #1
    Does the ipod touch work over seas, like in Australia? All the internet functions and stuff. I know the phone systems are different, so I was wondering...
     
  2. samh004 macrumors 68020

    samh004

    Joined:
    Mar 1, 2004
    Location:
    Australia
    #2
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPod; U; CPU like Mac OS X; en) AppleWebKit/420.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.0 Mobile/4A93 Safari/419.3)

    The iPod touch is not a phone whatsoever so if you expect a computer to work overseas with the Internet you can expect the same from the iPod touch. I'm using mine in HK right now and have used it perfectly fine in AU.
     
  3. aethelbert macrumors 601

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Location:
    Chicago, IL, USA
    #3
    Wifi is a universal standard so it will work everywhere.
     
  4. ynotds macrumors newbie

    Joined:
    Sep 29, 2007
    Location:
    Melbourne, Australia
    #4
    Melbourne, Australia

    About the only things not fully localised are the home location button on Maps (which will no doubt come as WiFi base station data expands), Stocks (which I have no interest in anyway) and mostly TV shows which iTunes Store can't yet sell outside the US.

    Everything else is brilliant.
     
  5. MustangsFangirl thread starter macrumors newbie

    MustangsFangirl

    Joined:
    Dec 31, 2007

Share This Page