iOS 10.1.1 Music Application Stranger Bug

Discussion in 'iOS 10' started by blackcemre, Nov 27, 2016.

  1. blackcemre Suspended

    Joined:
    Nov 27, 2016
    #1
    When I turn on WIFI from the control center, the music application returns to the first menu
    The top bar in the music application slides up
    My Device:iPod Touch 6
    iOS:10.1.1
    Video:
    https://yadi.sk/i/1SAccSy2zcMQH
     
  2. Mlrollin91 macrumors G4

    Mlrollin91

    Joined:
    Nov 20, 2008
    Location:
    Ventura County
    #2
    How is this a big bug? Does it affect your usage of the device? No. Its cosmetic and nothing more. This also does not happen on my 7Plus or Air 2.
     
  3. blackcemre thread starter Suspended

    Joined:
    Nov 27, 2016
    #3
    When I turn on WIFI from the control center, the music application returns to the first menu
    Just iPod Touch
     
  4. Mlrollin91 macrumors G4

    Mlrollin91

    Joined:
    Nov 20, 2008
    Location:
    Ventura County
    #4
    It does not happen on my 2 devices or my GFs iPhone 7. Maybe your device needs a restore.
     
  5. blackcemre thread starter Suspended

    Joined:
    Nov 27, 2016
    #5
    I restored the device four times
    --- Post Merged, Nov 27, 2016 ---
    I also had the same problem with the iPod touch that I looked at the Apple Store
     
  6. Mlrollin91 macrumors G4

    Mlrollin91

    Joined:
    Nov 20, 2008
    Location:
    Ventura County
    #6
    Must be an iPod touch issue. But when your store, are you restoring from a backup? If so, you might be re-corrupting your device.
     
  7. blackcemre thread starter Suspended

    Joined:
    Nov 27, 2016
    #7
    I'm not returning backup
     
  8. blackcemre thread starter Suspended

    Joined:
    Nov 27, 2016
    #8
    Add pictures bug.
     

    Attached Files:

  9. Lappen71 macrumors regular

    Lappen71

    Joined:
    Nov 16, 2012
  10. blackcemre thread starter Suspended

    Joined:
    Nov 27, 2016
    #10
    The wallpaper does not show where the clock is.
    Watch screen shots
     
  11. Lappen71 macrumors regular

    Lappen71

    Joined:
    Nov 16, 2012
  12. Jayson A macrumors 68000

    Joined:
    Sep 16, 2014
    #12
    The "card effect" disappears and you just get a gray background.
     
  13. blackcemre thread starter Suspended

    Joined:
    Nov 27, 2016
    #13
    Yes
     
  14. Lappen71 macrumors regular

    Lappen71

    Joined:
    Nov 16, 2012
    #14
    Must be something wrong with the iOS installation.
    Hard to se it would be hardware problem and you would get help from Apple.
    Tested on my iPhone7+ and it looks ok.

    IMG_0131.PNG IMG_0133.PNG IMG_0134.PNG IMG_0135.PNG
     
  15. blackcemre thread starter Suspended

    Joined:
    Nov 27, 2016
    #15
  16. Jayson A macrumors 68000

    Joined:
    Sep 16, 2014
    #16
    I've had the same thing happen on my iPhone 7 Plus, but I'm not sure what caused it to happen.
     

Share This Page