iOS 10.3.3 performance

Discussion in 'iOS 10' started by chillip, Jul 19, 2017.

  1. chillip macrumors 6502

    Joined:
    Mar 16, 2013
    #1
    There doesn't seem to be a thread on this. How are you finding the performance etc. My iPhone 7 feels snappier with slightly faster animations.
     
  2. atlchamp macrumors 65816

    Joined:
    Jun 19, 2012
    Location:
    ATL
    #2
    Same. Smoother
     
  3. pandi.ruvina macrumors regular

    Joined:
    Mar 17, 2017
    #3
    Probably only on iPhone 7, anyone on older devices like iPhone 5S or other devices?! I'm currently running on iOS 11 beta public 2 on iPhone 5S and I really like it!
     
  4. one more macrumors 6502a

    one more

    Joined:
    Aug 6, 2015
    Location:
    Earth
    #4
    10.3.3 works just fine for us on iPad Air 2, iPhone SE, iPhone 6 and iPhone 7. Faster transitions and less overall lag.
     
  5. iphonefreak450 macrumors regular

    Joined:
    Dec 14, 2014
    #5
    Its horrible...internet very slow than before. I am on an iPhone SE. I will reboot my router to see if that helps but never had this issue on 10.3.2 until now after this update.
     
  6. Act3 macrumors 65816

    Joined:
    Sep 26, 2014
    Location:
    USA
    #6
    10.3.3 works great and very smooth, lag free on both my air 2 and 6s, both seem as good if not better than the day I got them on as far as performance goes, which has me worried with iOS 11 coming out.
     
  7. Wide opeN macrumors 6502

    Wide opeN

    Joined:
    Aug 27, 2010
    #7
    It's buttery smooth, safari seems to have zero lag.

    Very nice. Along with my Apple watch and SwiftKey update it's like brand new devices.

    I have iPhone 7
     
  8. yanki01 macrumors 68040

    yanki01

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Location:
    Texas
  9. Mlrollin91 macrumors G4

    Mlrollin91

    Joined:
    Nov 20, 2008
    Location:
    Ventura County
    #9
    Things seem to be okay now on both of my devices after having to reset settings on both. For whatever reason, both devices did not like going from B6 -> Final. They were lagging really bad and getting a lot of stock app crashes.
     
  10. lexvo macrumors 65816

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Location:
    The Netherlands
    #10
    I installed iOS 10.3.3 yesterday on my iPhone 5s and I don't notice any speed differences (performance was already fine on 10.3.2)
     
  11. prk60091 macrumors member

    Joined:
    Nov 13, 2011
    #11
    on my ip6 very smooth and battery is aok
    after 7 hours of moderate use (surfing/email/msging) down to 68% (ie used 32%) which is pretty good for my typical usage.
     
  12. jr866gooner macrumors 65816

    jr866gooner

    Joined:
    Aug 24, 2013
    #12
    Ok for me however only installed earlier today so will give it 24-48 hours to bed in!
     
  13. doxielover macrumors 6502a

    doxielover

    Joined:
    Apr 12, 2011
    Location:
    CA
    #13
    I'm still on 10.2 on iPhone 6s Plus should I update 10.3.3?
     
  14. Mlrollin91 macrumors G4

    Mlrollin91

    Joined:
    Nov 20, 2008
    Location:
    Ventura County
    #14
    You are missing a lot of security improvements and performance improvements.
     
  15. mitty macrumors regular

    Joined:
    May 21, 2010
    Location:
    Melbourne
    #15
    Major Battery issues with 10.3.3. I'm on a 6S that was one year old yesterday. Battery had been fine until I updated. I was having weird issues yesterday after I updated, but this morning I got up at 6:45 and by 7:45 the phone had dropped to 75%, so 25% drop in an hour. I've been in contact with Apple Support via Twitter and they've confirmed it's a software issue, not a Hardware one.
     
  16. Mlrollin91 macrumors G4

    Mlrollin91

    Joined:
    Nov 20, 2008
    Location:
    Ventura County
    #16
    Sounds like a one off issue. Try resetting all settings. I highly doubt Apple Support is just going to openly confirm its an issue after 1 day since it came out.
     
  17. mitty macrumors regular

    Joined:
    May 21, 2010
    Location:
    Melbourne
    #17
    I'll try that. But my partner and a few people at work are having the same issue, so it's certainly not isolated to me.
     
  18. Mlrollin91 macrumors G4

    Mlrollin91

    Joined:
    Nov 20, 2008
    Location:
    Ventura County
    #18
    Weird, because I have noticed an uptick in battery life since updating to 10.3.3 from 10.3.2. A few others I know have noticed the same thing. There are so many variables when it comes to battery life. Possible that your work is having a cellular issue in the area? Because that would definitely explain it.
     
  19. Act3 macrumors 65816

    Joined:
    Sep 26, 2014
    Location:
    USA
    #19
    I've noticed my 6s having better battery today with my normal usage
     
  20. mitty macrumors regular

    Joined:
    May 21, 2010
    Location:
    Melbourne
    #20
    I updated yesterday morning about 6:30AM (Melbourne time). I noticed a bit of battery weirdness going to work but put my phone on charge throughout the day. Then I went somewhere that involved taking a bunch of photos though only for about half an hour. In that time my battery drained substantially. Then I went home and put my phone on charge. This morning I got up and as I said it dropped 25% in an hour, and I wasn't even using my phone in that time. Checking battery settings it said camera had used 20% of my battery in the last 24 hours.

    Yes I agree there are a lot of variables, but i was having no issues and then i updated to 10.3.3 and immediately started having issues. That can't be a coincidence.
     
  21. iamchris1990yal macrumors newbie

    Joined:
    Nov 12, 2012
    #21
    I updated my iPhone 7 to iOS 10.3.3 this morning and my battery is draining super fast and when I plug it in to charge it will not go up at all. It just stays static. My phone was working perfectly fine 2 hours ago and now its overheating and dying rapidly. I have no idea what to do! Help? I have already restarted and hard-reset multiple times!
     
  22. Mlrollin91 macrumors G4

    Mlrollin91

    Joined:
    Nov 20, 2008
    Location:
    Ventura County
    #22
    It's probaby indexing. Every time you restart the device or hard restart. It has to start indexing again.
     
  23. mitty macrumors regular

    Joined:
    May 21, 2010
    Location:
    Melbourne
    #23
    Update: I did a reset all settings and this although painful seems to have fixed the problem. Thanks Mlrollin91 for the suggestion.
     
  24. Mlrollin91 macrumors G4

    Mlrollin91

    Joined:
    Nov 20, 2008
    Location:
    Ventura County
    #24
    Yeah it's definitely a pain had to do it for two devices yesterday for massive crashing/lagging issues. But hopefully it works for you.
     
  25. theNatest macrumors member

    theNatest

    Joined:
    Jan 14, 2016
    Location:
    Twin Cities
    #25
    No big change on my devices.

    This update is moving up in the line to be the next group to board the roller coaster! Let's go!
     

Share This Page