IOS 4.3 3G issue

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by FrankySavvy, Mar 24, 2011.

  1. FrankySavvy macrumors 65816

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Location:
    Long Island, NY
    #1
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_3 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.2 Mobile/8F190 Safari/6533.18.5)

    So ever since the iOS 4.3 update on my AT&T iPhone 4...every day or two when connected to my 3G service...I loose my Internet connectivity for both Safari and Apps that use an Internet connection...it still shows I have full bars and 3G service and the only remedy is to power off the phone and power it back on.

    Isolated issue or is anyone else having the same issue.

    Thanks,
    Franky
     
  2. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
  3. FrankySavvy thread starter macrumors 65816

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Location:
    Long Island, NY
    #3
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_3 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.2 Mobile/8F190 Safari/6533.18.5)

    Oh yea...you think iOS 4.3.1 would fix this?
     
  4. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #4
    Maybe that and the battery issues some are having.
    Lets see how it goes, they said probably within a week
     

Share This Page