ios 5.0.1 untethered jb IP4/3GS find my iphone always offline

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by grimy, Dec 30, 2011.

  1. grimy, Dec 30, 2011
    Last edited: Dec 30, 2011

    grimy macrumors member

    Joined:
    Jul 13, 2010
    #1
    I upgraded both my phones from 4.3.3 to 5.0.1 and setup iCloud turning find my iphone on for both phones. On 4.3.3 I had my IP4 set up to use this and it worked perfectly. Now it doesn't work at all, when i log into https://www.icloud.com/#find it shows up both phones but just both phones appear always offline.

    Am I missing something here? Is it working for everybody else?

    I've ensured I'm logged into iCloud via the phones. On iClouds website it has synced everything else. I can see the 3 icons of sending messages/tones/remote lock/remote wipe but when I try and send a message to the phone it sits on 1 action pending because it can't see the phone.

    On AT&T.

    Jailbroke with untethered jb redsn0w 0.9.10b3 for Windows.

    Iphone 3GS: f/w=5.0.1 bb=05.16.05
    Iphone 4: f/w-5.0.1 bb=4.11.08

    I've referenced this apple help link but didn't find anything helpful in it: http://support.apple.com/kb/TS2734

    Also saw this here on the forums doing some searching: http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1255245 (he has a lengthy solution I may try if there isn't a simple solution I'm missing...he uses ipusher to test the initial part and I tried it and push notifications are working just fine)
     
  2. Gizmotoy macrumors 65816

    Gizmotoy

    Joined:
    Nov 6, 2003
    #2
    Looks like it doesn't apply to everyone who jailbreaks.

    I have an iPhone 4 that was on 4.3.3, upgraded, jailbroke with 0.9.10b3 (Mac), and mine works.

    Sorry I don't have any ideas for you.
     
  3. Arisian macrumors 68000

    Arisian

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Location:
    China
  4. grimy, Dec 30, 2011
    Last edited: Dec 30, 2011

    grimy thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 13, 2010
    #4
    It's my understanding that is the latest BB for Iphone 4 on gsm? Since its happening only to me, I'm assuming I'm setting something up incorrectly.

    Tried out the app find my friends, says location not available when I try to view either phone via the app.


    found this link but didn't help me: https://discussions.apple.com/thread/3436096?start=0&tstart=0

    Basically says to change you dns on your wifi to 8.8.8.8

    Didn't help me but figured I would post it up until I find a working solution.
     
  5. grimy thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 13, 2010
  6. grimy thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 13, 2010
    #6
    I ended up having to restore the IP4. Everything worked fine with my iphone phone after I restored and rejailbroke. :)

    For the 3GS I was forgetting to go into to select the firmware under extras AND correctly identify it as an old 3GS. I also found that xBackup restore was causing it not to work to so I just started fresh and added everything manually.
     
  7. Doba macrumors newbie

    Joined:
    Jan 4, 2012
    #7
    It deals with your activation/hacktivation. I've got a link saved on my computer at home on how to fix it. The site was something like iphonejailbreak.me. I just searched for fix iMessage on hacktivated phone. Worked for me at least.
     
  8. grimy thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 13, 2010
    #8
    Yea, this forum link: http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1255245

    deals with adding SAM/iPusher (http://www.bingner.com/SAM.html for repo) and running through a process...is this what you are referring to ?
     

Share This Page