iOS 5.1 Error Message

Discussion in 'iOS 5 and earlier' started by Futhark, Nov 29, 2011.

  1. Futhark macrumors 65816

    Futhark

    Joined:
    Jun 12, 2011
    Location:
    Northern Ireland
    #1
    Getting this message when I click on software update in 5.1
     

    Attached Files:

  2. Zcott macrumors 68020

    Joined:
    Oct 18, 2009
    Location:
    Belfast, Ireland
    #2
    Probably because you're running a beta, so it gets confused that you're not on an official release. I wouldn't worry about it...
     
  3. Jare macrumors 65816

    Jare

    Joined:
    Jun 17, 2010
    Location:
    Canada
    #3
    Probably because you're running a Developer BETA. You know, a BETA.. You know what a BETA is right?

    No one ever seems to see the word "BETA" on anything.
     
  4. Futhark thread starter macrumors 65816

    Futhark

    Joined:
    Jun 12, 2011
    Location:
    Northern Ireland
    #4
    YES BETA !!! Testing software !!! Testing the Software Update !!!

    Not Working !!!
     
  5. Ashwood11 macrumors 65816

    Joined:
    Nov 10, 2010
    Location:
    US
    #5
    If your running Beta what could you possibly update to?
     
  6. Futhark thread starter macrumors 65816

    Futhark

    Joined:
    Jun 12, 2011
    Location:
    Northern Ireland
    #6
    Lol the point i'm trying to make here is I go through all settings on my phone testing that they work in Beta.

    This particular Software Update isn't working in Beta the way it did for the other BETA's it would usually say something like you are using 5.1 your software is up to date :) it's not that I was expecting there to be an update :)
     
  7. CheesePuff macrumors 6502

    Joined:
    Sep 3, 2008
    Location:
    Southwest Florida, USA
    #7
    The developer beta is to test YOUR software to ensure it works correctly. Something tells me you don't have any software that you've developed and you just signed up to use pre-release software on everyday use devices.
     
  8. ZipZap macrumors 601

    Joined:
    Dec 14, 2007
    #8
    Especially since he is reporting the issue here....instead of too Apple as the beta program requires.
     
  9. Ashwood11 macrumors 65816

    Joined:
    Nov 10, 2010
    Location:
    US
  10. Futhark thread starter macrumors 65816

    Futhark

    Joined:
    Jun 12, 2011
    Location:
    Northern Ireland
    #10
    Lmao last time I'll be posting my finds on here. Too many people who think they know it all :D
     
  11. CheesePuff macrumors 6502

    Joined:
    Sep 3, 2008
    Location:
    Southwest Florida, USA
    #11
    So.... you don't develop any software then, right? Why are you in the Apple Developer program?
     
  12. Jare macrumors 65816

    Jare

    Joined:
    Jun 17, 2010
    Location:
    Canada
    #12

Share This Page