iOS 5 and Microcell

Discussion in 'iOS 5 and earlier' started by Nevrsadie, Nov 11, 2011.

  1. Nevrsadie macrumors regular

    Nevrsadie

    Joined:
    Oct 31, 2006
    Location:
    Dark side of the monitor
    #1
    I have an ip4 on 5.0. Since I have upgraded to iOS 5 my signal repeatedly drops from full bars of 3g, to searching, to no signal, then back again. I did not have this problem on 4.x. I have reset network settings, reinstalled 5.0, no go. Any other microcell owners having this problem?
     
  2. SqB macrumors 6502

    Joined:
    Jan 14, 2008
    Location:
    Northern Colorado
    #2
    Running 5.0 on 4 iPhone 4's here with a MicroCell. Not having that issue on any of them.
     
  3. mumdb1 macrumors newbie

    Joined:
    May 31, 2010
    Location:
    NC
    #3
    Exact same problem on both our iPhone 4's in our house, driving us insane really.
     
  4. nivekr11 macrumors regular

    Joined:
    Aug 1, 2010
    #4
    A lot of people are having issues. It takes me 3 times to even make an outbound call.
     
  5. cbronfman macrumors 6502

    Joined:
    Feb 24, 2008
    Location:
    Washington DC
    #5
    I did

    First day or two, despite the fact that it looked as if I had 5 bars, I couldn't make calls (failed). So I called ATT. They had me do a few things and I guess found my Microcell and phone on their network and since then - it just works.
     

Share This Page