iOS 6.0.1 camera lag?

Discussion in 'iOS 6' started by tcung82, Nov 2, 2012.

  1. tcung82 macrumors member

    Joined:
    Sep 21, 2012
    #1
    Has anyone experienced a lag when taking pictures with the iPhone 5 with newly updated iOS 6.0.1 update? It used take pics extremely fast, almost instantly when i tapped the shutter button. Now when taking one picture or multiple pictures there seems to be a delay before and between taking pix. Sup with that?
     
  2. Ntombi macrumors 68040

    Ntombi

    Joined:
    Jul 1, 2008
    Location:
    Bostonian exiled in SoCal
    #2
    Just tested it, and I'm I'm having the same issue. It's a lag of way too long, much longer than with 6.0. :( time to report it as a bug to http://www.apple.com/feedback/iphone.html
     
  3. wouwout macrumors member

    Joined:
    Nov 2, 2007
    Location:
    Sydney
    #3

    No issues here on an iphone 5. Extremely fast (i use the volume button to take a picture). have you turned on HDR, it needs to process each photo when HDR is turned on
     
  4. Ntombi macrumors 68040

    Ntombi

    Joined:
    Jul 1, 2008
    Location:
    Bostonian exiled in SoCal
    #4
    No HDR.

    I have tested it several times, and it seems like it's just a bit laggy without the flash, but takes way longer than before with the flash on.
     
  5. archwizard macrumors newbie

    Joined:
    Jul 25, 2011
    #5
    Tested w/ my iP5, no issues on camera lag. In fact, iOS 6.0.1 seems to be pretty robust and had solved a few of my v6.0 issues.
     
  6. 8a22a macrumors 6502a

    8a22a

    Joined:
    Mar 9, 2012
    Location:
    Yorkshire, UK
  7. tbaer macrumors member

    Joined:
    Mar 11, 2012
  8. joesuf macrumors newbie

    joesuf

    Joined:
    Nov 19, 2011
    #8
    no issues very very snappy... like 5 per sec if multiples
     
  9. simercool macrumors member

    Joined:
    May 3, 2011
    Location:
    New Delhi
  10. tcung82 thread starter macrumors member

    Joined:
    Sep 21, 2012
    #10
    I did another reset of my phone after the initial restart the update did and seemed to fix the issue.
     
  11. kockgunner macrumors 68000

    kockgunner

    Joined:
    Sep 24, 2007
    Location:
    Vancouver, Canada
    #11
    I have the lag. Before, I would get as many pictures in my camera roll as the number of times I pressed the shutter button on screen or the volume button. Now there is a lag and some presses are missed. I tried restarting to no avail. It's sad to see a selling point just gone like that.
     

Share This Page