iPad IoS 6.0 glitch =-(

Discussion in 'iOS 6' started by AeroSatan, Sep 19, 2012.

  1. AeroSatan macrumors member

    AeroSatan

    Joined:
    Nov 12, 2011
    Location:
    NYC
    #1
    So my Ipad 3 took the new Ios 6.0 with flying colors, my 4s was not as lucky however. My phone cannot be connected to my Wifi. It keeps droping tghe conection and reverting to 4G...then back to Wi Fi...then back to 4G...you get the point. I hope they come up with the fix soon because the " fix " they offered on gizmodo " http://gizmodo.com/5944761/does-ios-6-have-a-wi+fi-bug did not help me at all =-(
     
  2. nostresshere macrumors 68030

    Joined:
    Dec 30, 2010
    #2
    Might want to check on the IOS forums.

    Idea - turn off cellular?
     
  3. Lark.Landon macrumors 6502

    Lark.Landon

    Joined:
    Aug 15, 2012
    Location:
    So Cal
    #3

    Try turning off Auto-join
     
  4. Wolfmore macrumors member

    Wolfmore

    Joined:
    Sep 13, 2008
    #4
    Reset network settings

    I recommend doing a Reset Network Settings. Located under Settings, Reset,
     
  5. mr1581 macrumors 6502

    Joined:
    Jun 21, 2007
    #5
    I ended up having to do a full restore and then back up from icloud
     
  6. Geckotek macrumors G3

    Geckotek

    Joined:
    Jul 22, 2008
    Location:
    NYC
    #6
    There's a fix in the iOS forum (where his post should be).
     
  7. AeroSatan thread starter macrumors member

    AeroSatan

    Joined:
    Nov 12, 2011
    Location:
    NYC
    #7
    Unfortunately

    none of the proposed fixes work. Only thing I haven't tried is completing restoring the phone and I reallllllllllyyyyyyyyy don't want to do that just because of the sheer size of music and pictures that I keep on it. So until they address it with an update I guess I'm all outta Wi-Fi. :(
     

Share This Page