IOS 6.1.4 baseband downgrade

Discussion in 'iOS 6' started by jonasdamn, May 4, 2013.

  1. jonasdamn macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 4, 2013
    #1
    Hello, i wanted to ask if it is possible to downgrade baseband only? I had 6.0.2 ios on my iphone5 and after upgrading to 6.1 and up my problems with cellular have began. I dont want to jailbreak and etc just asking if it is possible somehow without thise hacks?
    Thx
     
  2. Intell macrumors P6

    Intell

    Joined:
    Jan 24, 2010
    Location:
    Inside
  3. spyguy10709 macrumors 6502a

    spyguy10709

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Location:
    One Infinite Loop, Cupertino CA
    #3
    Take it into an apple store, they'll replace it for free.
     
  4. jonasdamn thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 4, 2013
    #4
    i had 2 replacements for other reason and it was 2013 april manufactoring date, with 6.1.3 preinstalled :/
    thx for the help
     
  5. darricksailo macrumors 601

    darricksailo

    Joined:
    Dec 18, 2012
    #5
    What's wrong with iOS 6.1.3? You're not looking to jailbreak. It probably is just a problem with your device, not necessarily the baseband
     
  6. jonasdamn thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 4, 2013
    #6
    I'm getting this issue https://discussions.apple.com/message/21586930#21586930

    Didnt have with 6.0.2 software, after 6.1 problem appeared. Because my carrier isnt official apple partner so after apple changed baseband to 3.04.25 my carrier didnt upgrade their hardware or software and i'm getting this annoying issue.
     

Share This Page