IOS 6 beta 4 and Tweetbot

Discussion in 'iOS 6' started by Baz1205, Aug 12, 2012.

  1. Baz1205 macrumors newbie

    Joined:
    Jul 13, 2012
    Location:
    Doncaster, UK
    #1
    Anybody else having problems with Tweetbot this morning? It has suddenly stopped working on 2 of my devices ruining IOS 6 beta 4. Launches then just sits there with the spinner er spinning!
     
  2. Baz1205 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 13, 2012
    Location:
    Doncaster, UK
    #2
    Well after around 6 hours of not working, it is now :)
     
  3. palmerized macrumors regular

    Joined:
    Nov 15, 2007
    Location:
    Toronto, ON, Canada
    #3
    I've noticed that it doesn't stream tweets properly in beta 4. I have to go to the top and pull to refresh.
     
  4. Zach Vega macrumors regular

    Zach Vega

    Joined:
    Feb 22, 2012
    Location:
    Singapore
    #4
    It won't automatically update for me in beta 4. I have to manually do it.
     
  5. calvy macrumors 65816

    Joined:
    Sep 17, 2007
    #5
    I've been running it since release of beta4 and haven't seen anything weird. No weirder than normal.
     
  6. Sylon macrumors 68020

    Sylon

    Joined:
    Feb 26, 2012
    Location:
    Michigan/Ohio, USA
    #6
    Running fine on mine (iOS6b4). Although it still doesn't play nice with its Mac counterpart.
     
  7. Bonilla macrumors member

    Bonilla

    Joined:
    May 14, 2011
    Location:
    México.
  8. Baz1205 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 13, 2012
    Location:
    Doncaster, UK
    #8
    It's been working well ever since the temporary glitch. Now I suspect it was a problem with the date stream rather than a compatibility issue.
     

Share This Page