iOS 7.0.3 cannot group txt anymore...

Discussion in 'iOS 7' started by b00st3d, Oct 23, 2013.

  1. b00st3d macrumors member

    b00st3d

    Joined:
    Aug 16, 2008
    Location:
    New Orleans
    #1
    Anyone else not able to send or receive messages in group chat after updating to 7.0.3?

    I have several group chats with combination iPhone/android users and I cannot send or receive messages in these chats anymore. I have tried deleting the thread and recreating the group chat, but my messages do not get delivered and I do not receive any messages.

    Any ideas?
     
  2. kappaknight macrumors 68000

    kappaknight

    Joined:
    Mar 5, 2009
    #2
    Is the Group Messaging option turned on under System Settings > Messages > Group Messaging?

    Maybe try turning it off and back on?
     
  3. sjinsjca macrumors 68000

    sjinsjca

    Joined:
    Oct 30, 2008
    #3
    ? Works fine here. I've sent and received several group messages to my family after upgrading to 7.0.3 a couple days ago.

    I have not rebooted since the update, but maybe that would be a good idea?
     
  4. JUiCEJamie macrumors 6502a

    JUiCEJamie

    Joined:
    Mar 22, 2011
    #4
    I haven't ran in to any problems, but a friend of mine has. Perhaps trying the fix that was issued 2 weeks ago?

    Turning off iMessage, Resetting Networking Settings, turning it back on?
    But try the above 2 before you do that.
     
  5. b00st3d thread starter macrumors member

    b00st3d

    Joined:
    Aug 16, 2008
    Location:
    New Orleans
    #5
    tried them all with no luck! maybe i should do another restore and see what happens...
     
  6. gmurph1818 macrumors member

    Joined:
    Sep 11, 2009
    Location:
    Modesto, CA
    #6
    I'm having the same exact issue. I've tried everything. Group texts won't send or recieve and sometimes at 3am I'll get about 100 iMessages at once. This started right when I got my 5s.
     
  7. b00st3d thread starter macrumors member

    b00st3d

    Joined:
    Aug 16, 2008
    Location:
    New Orleans
    #7
    Same here, but im on a iPhone 5 and it started when i updated to 7.0.3.
     

Share This Page