iOS 7 and GOOD Email App

cmhsam

macrumors 6502
Original poster
Jul 14, 2008
355
23
Has anyone had any success with iOS 7 Beta and the GOOD Email App?
 

petvas

macrumors 601
Jul 20, 2006
4,456
528
Mannheim, Germany
No, he means the app from Good Technology.

I can install it and tell you if it's running, but I have no Good mail account to test if it works ok.

Update: I installed Good for enterprise and at least the app starts. Of course it asks me for my mail address and pin, so I cannot check more than that, but it looks good.
 

Shonuff

macrumors member
Jul 8, 2008
44
3
Yes it works. I performed an upgrade from iOS6 to 7 with the Good app already installed and it has continued to work without any issues that I've seen.

I haven't attempted a new install using a pin on iOS7 so I can't say if there would be issues authenticating the pin or not.

Hope this helps.
 
Last edited:

cmhsam

macrumors 6502
Original poster
Jul 14, 2008
355
23
My issue is that it works ok and can launch and can open emails. The issue is that once I leave the app and re-enter the app i cant open emails. I have to reset the app by restarting the phone.
 

Shonuff

macrumors member
Jul 8, 2008
44
3
I just did a few tests. Most times my email opens up instantly but sometimes it takes about 5-8 seconds for the email to open. It shows "loading" at bottom of the screen (had to scroll down) in the email message screen and then it eventually loads. Is this the behavior you are seeing?
 

pugnut

macrumors 6502a
Jul 1, 2007
809
0
A few things

I am able to use it, however there are delays and sometimes there are headers are not aligned with the messages. I have an issue with the profiles and the UUID evey now and again.
 

DustinT

macrumors 68000
Feb 26, 2011
1,556
0
I am able to use it, however there are delays and sometimes there are headers are not aligned with the messages. I have an issue with the profiles and the UUID evey now and again.
Yup, this has been my experience too.. It's working acceptable for my needs.

When I installed it I did have to ask my Good administrator to reset my account and then do a re-install. It's been working fine since then.
 

cmhsam

macrumors 6502
Original poster
Jul 14, 2008
355
23
My emails dont even open. The app just sits there. I had to revert back to ios 6 to get around this issue.
 

mrapplegate

macrumors 68030
Feb 26, 2011
2,818
8
Cincinnati, OH
No, he means the app from Good Technology.

I can install it and tell you if it's running, but I have no Good mail account to test if it works ok.

Update: I installed Good for enterprise and at least the app starts. Of course it asks me for my mail address and pin, so I cannot check more than that, but it looks good.
Ah, I misunderstood.
 

pugnut

macrumors 6502a
Jul 1, 2007
809
0
Request for UUID

When you are doing the install are you getting the prompt from GOOD asking permission for access to the UUID ?
 

lsbuffs

macrumors regular
Feb 5, 2009
146
27
Only issue I've had is sometimes when you select an email, it doesn't open up. Shutting down the Good application and restarting has resolved in each case.
 

cmhsam

macrumors 6502
Original poster
Jul 14, 2008
355
23
Only issue I've had is sometimes when you select an email, it doesn't open up. Shutting down the Good application and restarting has resolved in each case.
+1. This is my experience as well. Looks like i am not the only one who is dealing with this issue.
 

pugnut

macrumors 6502a
Jul 1, 2007
809
0
Can anyone confirm if they are being asked to allow access to the UUID when installing the app?
 

1BadMac

macrumors 6502
Jan 27, 2010
318
3
+1. This is my experience as well. Looks like i am not the only one who is dealing with this issue.
Same here. Sometimes it will go a whole day and work fine. Other times I can view one email fine then the rest won't open and I have to restart.