iOS 7 Beta: T-Mobile Cellular Data not working!

Discussion in 'iOS 7' started by Virgo, Jun 11, 2013.

  1. Virgo macrumors 6502

    Virgo

    Joined:
    Jun 7, 2011
    Location:
    Los Angeles, CA
    #1
    I installed iOS 7 yesterday, and since then, my phone only works on Wi-Fi! As soon as I turn it off, the phone shows "T-Mobile LTE" in the corner like normal, but no data is working! Do I need to fool with the settings?
     
  2. Menel macrumors 603

    Menel

    Joined:
    Aug 4, 2011
    Location:
    ATL
  3. Virgo thread starter macrumors 6502

    Virgo

    Joined:
    Jun 7, 2011
    Location:
    Los Angeles, CA
    #3
    For the Carrier it shows TMobile 14.5
     
  4. Menel macrumors 603

    Menel

    Joined:
    Aug 4, 2011
    Location:
    ATL
    #4
    Do a rest on network settings and reboot.

    I have TMo, but haven't tried iOS7beta yet. So curious.
     
  5. ross1998 macrumors 6502a

    Joined:
    Jan 10, 2013
    #5
    I have tmobile iPhone 5 on ios 7 beta and 4g works. Haven't been in a LTE area yet to see if LTE works
     
  6. Virgo thread starter macrumors 6502

    Virgo

    Joined:
    Jun 7, 2011
    Location:
    Los Angeles, CA
    #6
    Thanks! It's working now, on both 4G and LTE. I got it from tpb. It's pretty interesting so far.. I think I'll keep it as long as there are no major bugs until the real one comes out.
     
  7. Menel macrumors 603

    Menel

    Joined:
    Aug 4, 2011
    Location:
    ATL
    #7
    14.5 is a newer bump. Wonder what changed.

    I wonder if there is WIFI calling from iPhone now?
     

Share This Page