iOS 7 glitch: put apps into Newsstand

Discussion in 'iOS 7' started by Aucun Express, Jun 29, 2013.

  1. Aucun Express macrumors regular

    Joined:
    Apr 30, 2009
    #1
    Not sure if it was reported already. I just went across this video, showing how to put apps into Newsstand on iOS 7 beta 2:
    http://www.youtube.com/watch?v=_meC9ahQmPc

    I tried and it actually works. You just jiggle the icon a bit on Newsstand, and then your apps move away from its original location to Newsstand.

    Thanks to macmixing for the tip! :cool:
     
  2. jpetticrew macrumors 6502a

    jpetticrew

    Joined:
    May 13, 2009
    Location:
    Texas
  3. Aucun Express thread starter macrumors regular

    Joined:
    Apr 30, 2009
  4. Tubamajuba macrumors 68020

    Joined:
    Jun 8, 2011
    #4
    Somewhat unrelated, but whenever I tap on Newsstand and immediately press the home button, it causes a respring to occur.
     
  5. freemini macrumors regular

    freemini

    Joined:
    Aug 29, 2009
    Location:
    Norway
    #5
    That only happened in b1 for me.
     
  6. Aucun Express thread starter macrumors regular

    Joined:
    Apr 30, 2009
    #6
    I have just installed iOS 7 beta 2 on my iPad mini as well. This bug is on the iPad too.
     

Share This Page