iOS 8 beta 4 mail problems

Discussion in 'iOS 8' started by Lyons00, Jul 22, 2014.

  1. Lyons00 macrumors 6502

    Joined:
    Dec 9, 2010
    Location:
    Bay Area, California
    #1
    Turned on my iPhone 5 this morning and all of my email accounts are gone, they were there last night! Turned in a bug report...first tried to reboot and still nothing. Anyone else having this problem?

    Thanks
     
  2. SBird macrumors newbie

    Joined:
    Apr 11, 2009
    Location:
    Colorado
    #2
    The same thing happened to me. Restoring now, will update if that fixes it.
     
  3. Lyons00 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Dec 9, 2010
    Location:
    Bay Area, California
    #3
    I restored as new and as a backup and still not working. Glad it's my extra phone. Good luck!!
     
  4. maik005 macrumors member

    Joined:
    Jan 15, 2011
    #4
    had the same problem after updating to iOS8 Beta 4 from iOS 7.1.2.

    after looking into settings and restarting about 2-3 times the accounts are back in Mail. in settings the accounts where there :-/
     
  5. jeremyhu macrumors member

    Joined:
    Aug 16, 2010
    #5
    Make sure you file a radar rather than blogging about it. Don't forget your NDA applies to macrumors.com forums ;)
     
  6. jaknudsen macrumors member

    jaknudsen

    Joined:
    Jan 25, 2005
    Location:
    Oslo, Norway
    #6
    All my accounts are gone, and I'm not able to add them again … hope this gets fixed in b5 :)
     
  7. jmgregory1 macrumors 65816

    jmgregory1

    Joined:
    Jun 24, 2010
    Location:
    Chicago and a few other places around the world
    #7
    Happened on the 5 I have as an extra dev model. Restarting did nothing, but I did notice that my iCloud account within the main settings was blank. When I tried to log in, got an error, tried again and it worked and all my email accounts reappeared.

    Also noticed the phone auto restarting yesterday. Happened twice. No similar issues with my 5s, so I'm guessing it is hardware related.

    Bugs all reported.
     

Share This Page