iOS 8 Beta 5 iCloud Help!

Discussion in 'iOS 8' started by houssein31, Aug 4, 2014.

  1. houssein31 macrumors regular

    Joined:
    Jul 16, 2013
    #1
    I just installed the new Beta and theres this really annoying bug that keep coming up everytime i try to use iCloud. For some reason, iCloud signed out of my Apple ID after installing beta 5 and I can't sign back in.

    When I go in settings>iCloud and after I enter my Apple ID and password and tap Sign in, it first tells me "An error as occurred while trying to save the iCloud account" and after I tap Ok and Sign in again, I'm shown another poppup saying "myappleID@me.com is Already Added. This iCloud account has already been added to your iPhone"

    but its NOT because I still am not signed in.

    Anyone knows what to do?
     
  2. YarnoTruly macrumors newbie

    Joined:
    Jun 19, 2014
  3. AppleFan91 macrumors 65816

    AppleFan91

    Joined:
    Sep 11, 2012
    Location:
    Indy, US
    #4
    I'd recommend a clean install. From my experience (and some others I know) betas and restores don't mix well. Especially if from a previous iOS generation to a beta.
     
  4. YarnoTruly macrumors newbie

    Joined:
    Jun 19, 2014
    #5
    So when u power up the phone are you still in setup mode" ? i.e. you have the welcome screen? If so, skip that step, don't sign in there. Try signing in under settings/iCloud after you have completed setup...See if that works 1st of all..

    additionally, have you opted to keep photo stream or accepted iCloud photo? there's a difference, as I found out to my cost in B4
     
  5. iJason87 macrumors regular

    Joined:
    Apr 3, 2010
    #6
    I'm having the same issue when I updated OTA from B4. However just on my 5S and not my Air. Went back to 7.1.2 for now.
     
  6. cageface macrumors newbie

    Joined:
    Apr 9, 2014
    #7
    For me a General > Reset > Reset All Settings seems to have fixed this.
     
  7. DemonicZeus macrumors member

    Joined:
    Oct 23, 2011
    Location:
    Indonesia
    #8
    Having the same issue as well. But iMessage works though! Contacts and Photo Stream are gone due to the iCloud problem.
     
  8. iJason87 macrumors regular

    Joined:
    Apr 3, 2010
    #9

    Skipping putting in my password during setup worked perfectly. Thanks soo much!
     
  9. YarnoTruly macrumors newbie

    Joined:
    Jun 19, 2014

Share This Page