iOS 9 gm issues and bugs

Discussion in 'iOS 9' started by Blaster13, Sep 9, 2015.

  1. Blaster13 macrumors 6502

    Blaster13

    Joined:
    Aug 6, 2015
    #1
    Notice battery drain straight away on battery save phones hot and lost 10% battery within first 10mins.


    Whats your issues noticed already
     
  2. Dephibio macrumors regular

    Joined:
    Oct 3, 2013
    #2
    Just let the phone do all the indexing ... High battery drain is completely normal after a new install.
     
  3. skwood macrumors 6502a

    skwood

    Joined:
    Jul 8, 2013
    Location:
    Tonbridge, UK
  4. Blaster13 thread starter macrumors 6502

    Blaster13

    Joined:
    Aug 6, 2015
    #4
    What settings bugs this I have not noticed any on mine as of yet.
     
  5. skwood macrumors 6502a

    skwood

    Joined:
    Jul 8, 2013
    Location:
    Tonbridge, UK
    #5
    Close settings and reopen, you will find it skips down and obscures search and the airplane mode toggle.
     
  6. Blaster13 thread starter macrumors 6502

    Blaster13

    Joined:
    Aug 6, 2015
    #6
    Good spot I've never noticed that
     
  7. deadcantdance macrumors member

    Joined:
    Jun 8, 2009
    #7
    Still can't turn on cellular data again for apps that had cellular data usage disabled. Reported that bug against beta 5 :(
     
  8. Diemenz macrumors newbie

    Joined:
    Sep 9, 2015
    #8
    Are third party keyboards working again? I could not get swype working a few beta's ago and ran away until it was fixed.
     
  9. reptarwilleatu macrumors regular

    reptarwilleatu

    Joined:
    Sep 11, 2014
    #9
    Same, it does that for the Podcasts app for me so that's inconvenient. anybody have any idea for a fix?
     
  10. FreeState, Sep 9, 2015
    Last edited: Sep 10, 2015

    FreeState macrumors 68000

    FreeState

    Joined:
    Jun 24, 2004
    Location:
    San Diego, CA
    #10
    I don't think thats a bug but rather an interface tweak that makes sense, at least to me. I like that it hides those as I don't uses them very often (I fly monthly and never use the setting app to go into airplane mode - I use my watch or just slide up).
     
  11. skwood macrumors 6502a

    skwood

    Joined:
    Jul 8, 2013
    Location:
    Tonbridge, UK
    #11
    I would understand that if it cleanly hid them but it's half hidden and half not. It's a bug.
     
  12. Surf Donkey Suspended

    Surf Donkey

    Joined:
    May 12, 2015
    #12
    seriously doubt that
     
  13. johnnyboy360 macrumors regular

    Joined:
    Aug 28, 2010
    #13
    Guess my 6 is always gonna be bugged... Killed all apps, hard reset, apps come back...
     
  14. devinthomas macrumors regular

    Joined:
    Mar 16, 2013
    #14
    I don't think this is a bug, but I still can't airplay to my Apple TV. Surprised there was no software update released for Gen 3.
     
  15. bbfc macrumors 68030

    bbfc

    Joined:
    Oct 22, 2011
    Location:
    Newcastle, England.
    #15
    What bug are you referring to?
     
  16. BittenApple macrumors 6502a

    BittenApple

    Joined:
    Nov 29, 2008
  17. JakeT85, Sep 9, 2015
    Last edited: Sep 9, 2015

    JakeT85 macrumors regular

    JakeT85

    Joined:
    Jan 19, 2012
    #17
    Can someone check and see if Fantastical 2 is force closing for them as well in the GM? It has worked through the betas and now is not on my phone.
     
  18. soulreaver99 macrumors 68020

    soulreaver99

    Joined:
    Aug 15, 2010
    Location:
    Southern California
    #18
    I agree, it is slower performance-wise even on an iPhone 6. Stutters like Android phones back in the old days!
     
  19. gforce216 macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 17, 2009
    #19
    All of my widgets still don't work on my iPad. Might need to do a restore to see if it fixes it.
     
  20. dmrowley macrumors 6502

    dmrowley

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Location:
    Dortches, NC
    #20
    Fantastical crashes immediately upon launching with GM, worked fine with last beta...
     
  21. Mefisto macrumors 6502

    Mefisto

    Joined:
    Mar 9, 2015
    Location:
    Finland
    #21
    Yep, not working at the moment, doing exactly what you said.
     
  22. iJason87 macrumors regular

    Joined:
    Apr 3, 2010
    #22
    [​IMG]
    I updated to GM and removed the beta profile but still getting this. Anyone else having this issue. On an iPad Air 2 cellular. Oddly enough on my iPhone 6 I am not getting this.
     
  23. JakeT85 macrumors regular

    JakeT85

    Joined:
    Jan 19, 2012
    #23
    Thanks
     
  24. Dany M macrumors 6502

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Location:
    Earth
    #24
    I just got that on my iphone :/
     
  25. swedanne macrumors newbie

    Joined:
    Sep 8, 2013
    #25

    I got the same.

    Why is the build number on GM lower than beta 5?
     

Share This Page