iOS MacRumors issues today?

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by Apple fanboy, Aug 2, 2014.

  1. Apple fanboy macrumors Core

    Apple fanboy

    Joined:
    Feb 21, 2012
    Location:
    Behind the Lens, UK
    #1
    Had loads of issues on my iPad and iPhone today with Macrumors. I use the full site (as I always do) and keep getting page won't load errors etc. Using Safari. Other sites seem fine.

    Anybody else?
     
  2. taptic macrumors 65816

    taptic

    Joined:
    Dec 5, 2012
    Location:
    California
    #2
    It's been fine for me... though a while ago during the first iOS 8 beta I did have something like that. I kept getting an AT&T message saying the page (just the front page) couldn't be found. It went away after a while...
     
  3. SandboxGeneral Moderator

    SandboxGeneral

    Staff Member

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Location:
    Orbiting a G-type Main Sequence Star
    #3
    It seemed to be running fine for me in the little bit I was online yesterday, and on the road.
     
  4. Apple fanboy thread starter macrumors Core

    Apple fanboy

    Joined:
    Feb 21, 2012
    Location:
    Behind the Lens, UK
    #4
    Still issues today on my iPad 2. Running 6.1.3.

    iPhone also giving me lots of time outs and just general hanging. Running 7.1.1.

    All other sites are fine. Anybody else?
     
  5. Menel macrumors 603

    Menel

    Joined:
    Aug 4, 2011
    Location:
    ATL
    #5
    A number of posts and threads seem to have been wiped.

    Very odd
     
  6. Apple fanboy thread starter macrumors Core

    Apple fanboy

    Joined:
    Feb 21, 2012
    Location:
    Behind the Lens, UK
  7. SandboxGeneral Moderator

    SandboxGeneral

    Staff Member

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Location:
    Orbiting a G-type Main Sequence Star
    #7
    What do you mean by wiped?
     

Share This Page