IOS5 doesnt play well with exchange mail

Discussion in 'iPhone' started by beerglass007, Jun 6, 2011.

  1. beerglass007 macrumors 6502

    Joined:
    May 13, 2008
    #1
    Hi all,

    Just upgraded my IP4 to IOS5 and exchange server email doesnt sync correctly.

    My company pushes a policy when syncing to the exchange server and with IOS5 it errors.

    The current software doesn't support the encryption.

    Great
     
  2. D1G1T4L macrumors 68000

    D1G1T4L

    Joined:
    Jun 26, 2007
    Location:
    Phoenix, AZ
    #2
    Make sure you report it.
     
  3. J Griz 757 macrumors regular

    J Griz 757

    Joined:
    Dec 24, 2010
    #3
    Exactly. It's obvious that iOS5 you have is still beta.

    The issue is exactly why the devs have access to it first, so real time use will help weed out issues before the masses get it.
     
  4. DDustiNN macrumors 65816

    DDustiNN

    Joined:
    Jan 27, 2011
    #4
    Is this only due to your company's encryption?

    The reason I ask is because I use my Gmail, but I set it up as Exchange, so I get instant push e-mail and I am hoping it won't have the same issue.

    Thanks.
     
  5. trostum macrumors newbie

    Joined:
    Jun 7, 2011
    #5
    Same problem here

    I had to deactivate my exchange account. So my work mail and work calendar are no longer available on iPhone. My gmail accoyunt still works though (setup as an exchange account)
     
  6. iKennett macrumors 6502

    Joined:
    Nov 22, 2007
    #6
    Same issue here also :(
     
  7. Daveoc64 macrumors 601

    Joined:
    Jan 16, 2008
    Location:
    Bristol, UK
    #7
    I've heard that Google and Windows Live accounts work fine with Exchange in iOS 5

    They don't work like corporate Exchange accounts do.
     
  8. doctapeppa macrumors 6502

    Joined:
    Jun 15, 2008
    #8
    Using google exchange and working perfectly here.
     
  9. dr662 macrumors newbie

    Joined:
    Jun 7, 2011
    #9
    The problem is with connecting to Exchange 2010. Exchange 2007 works.
     
  10. Rufus28 macrumors newbie

    Joined:
    Feb 19, 2009
    #10
    The problem is not specific to Exchange 2007 or 2010 it can affect both. I had the same issue on my iPad 2 and my iPhone 4. Gmail worked fine but no work exchange.

    I had my administrator turn off the "Require Device Encryption" and "Require Media Card Encryption" in the Exchange Active Sync policy and now it works fine.
     
  11. iKennett macrumors 6502

    Joined:
    Nov 22, 2007
    #11
    Wish I had that option :(
     
  12. Branfarm, Jun 10, 2011
    Last edited: Jun 10, 2011

    Branfarm macrumors newbie

    Joined:
    Jun 10, 2011
    #12
    Similar problem

    What are the symptoms you're seeing? My iPhone syncs great with exchange 2010, but it prevents the Outlook on my desktop from receiving new messages automatically. When I remove the exchange account from my phone, my outlook starts working correctly. Fun huh :)

    Edit: I should clarify that this behavior started when I installed the beta release.
     
  13. bigsexyy81 macrumors 6502a

    bigsexyy81

    Joined:
    May 2, 2010
    #13
    How? Everyone keeps saying that but I need to know how.
     
  14. IanF0729 macrumors regular

    IanF0729

    Joined:
    Dec 3, 2005
    Location:
    Baltimore, Maryland; Washington, D.C.
    #16
    This appears to have been fixed by beta 2. I just upgraded and my Exchange account is now working where it wasn't under beta 1.
     
  15. tobeychris macrumors newbie

    Joined:
    Jun 27, 2011
    #17
    No, this still does not work for me. I do not think it is fixed.
     
  16. jaseone macrumors 65816

    jaseone

    Joined:
    Nov 7, 2004
    Location:
    Houston, USA
    #18
    You are using beta software to access your work email? I am sure your IT department must love you!
     

Share This Page