iOS7.1 Slide to Unlock animation bug

Discussion in 'iOS 7' started by Sir Ruben, Mar 12, 2014.

  1. Sir Ruben macrumors 65816

    Sir Ruben

    Joined:
    Jul 3, 2010
    #1
    Love the new slide to unlock animation but SOMETIMES on the 5S it shows the old animation instead. Eg: press the sleep/wake button to turn the screen on, wait for the slide to unlock text to appear, BAM, its the old animation. Turn the screen off then on again, wait, shows the new animation.

    Anyone else seeing this?
     
  2. JonathanAdams9 macrumors newbie

    Joined:
    Mar 12, 2014
  3. The Doctor11 macrumors 603

    The Doctor11

    Joined:
    Dec 15, 2013
    Location:
    New York
    #3
    My iPhone 4 is kinda like that I only have the old animation unless I go to the password and go back.
     
  4. coleblk macrumors regular

    Joined:
    Nov 26, 2013
  5. dictoresno macrumors 601

    dictoresno

    Joined:
    Apr 30, 2012
    Location:
    NJ
    #5
    i can't seem to reproduce this. can you post pics?
     
  6. bbfc macrumors 68030

    bbfc

    Joined:
    Oct 22, 2011
    Location:
    Newcastle, England.
  7. =E= macrumors regular

    =E=

    Joined:
    Nov 8, 2013
    Location:
    .se
  8. Sir Ruben, Mar 13, 2014
    Last edited by a moderator: Mar 13, 2014

    Sir Ruben thread starter macrumors 65816

    Sir Ruben

    Joined:
    Jul 3, 2010
    #8
    Check out this very rough vid I made this morning. The first part is out of focus (sorry!) but basically this is what happens on my 5S:



    Click sleep/wake button and wait for the slide to unlock animation to appear, its the old one, turn the screen off and back on again and wait, you get the new one.

    This only happens if your phone has been locked and untouched for some time.
     
  9. cambookpro macrumors 603

    cambookpro

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Location:
    United Kingdom
    #9
    I wish I had this bug - the old one looked much better! :eek: :p
     
  10. Oz. macrumors regular

    Oz.

    Joined:
    Jan 20, 2011
    #10
    I have the same issue here on 4S



    PS. the old design looked a lot much better!!!
     
  11. luckydcxx macrumors 65816

    luckydcxx

    Joined:
    Jun 13, 2013

Share This Page