iP6+ OTA update to iOS 8.0.2 from 8.0 fails for some

Discussion in 'iPhone' started by 17MBPC2D, Sep 25, 2014.

  1. 17MBPC2D macrumors regular

    Joined:
    Nov 12, 2006
    #1
    I never updated my iPhone 6+ to iOS 8.0.1
    AT&T is my cellular service in Florida

    OTA updated to iOS 8.0.2

    Result: Touch ID no longer works and "Searching..." for past hour even after multiple reboots and resetted network settings
     

    Attached Files:

  2. ToucheAmore macrumors newbie

    Joined:
    Sep 25, 2014
  3. The Doctor11 macrumors 603

    The Doctor11

    Joined:
    Dec 15, 2013
    Location:
    New York
  4. SundayDuffer macrumors 6502

    SundayDuffer

    Joined:
    Jun 25, 2011
    #4
    Im on 8.0.2, 6+, no issues. Everything seem fine. T mobile.
     
  5. cnick6 macrumors regular

    cnick6

    Joined:
    Sep 14, 2014
    Location:
    Bellevue, WA
    #5
    17MBPC2D, did you ever hook up your 6+ to iTunes and download the updated carrier data? Just curious if you saw that notification and have the latest data.

    Not entirely sure if it matters, but just a thought...

    I'm on AT&T and not having any issues with 8.0.2...
     
  6. wicker21 macrumors member

    wicker21

    Joined:
    Jun 27, 2010
    #6
    Have you tried to restart your phone or reset your network settings?

    Also, you can go to general > about and see if there is a carrier update if you are on wifi. It will automatically prompt you if here is.
     
  7. 17MBPC2D thread starter macrumors regular

    Joined:
    Nov 12, 2006
    #7
    No prompts but I still resetted network setting with same result
    Carrier displays as AT&T 17.1

    ----------

    Thanks for the suggestion, I tried everything...but I'll attempt to restore it back to iOS 8.0 with my iMac whenever I get home
     
  8. fins831 macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 7, 2011
    #8
    don't restore back to 8.0.. try using iTunes to restore 8.0.2, make sure it downloads it fresh, it could be OTA bug again. and if it doesn't work then go back to 8.0
     
  9. nepalisherpa macrumors 68020

    nepalisherpa

    Joined:
    Aug 15, 2011
    Location:
    USA
  10. 17MBPC2D thread starter macrumors regular

    Joined:
    Nov 12, 2006
    #10
    iP6+ works again after restore to iOS 8.0.2 thru iMac directly

    FYI, my iPhone 6 plus works again after restoring via iMac directly
    The carrier update window popup on the iMac screen shortly after iPhone restarted

    OTA didn't work but all is fine now
     
  11. BvizioN macrumors 601

    BvizioN

    Joined:
    Mar 16, 2012
    Location:
    Manchester, UK
    #11
    Has anyone come across this and any suggestions?
    It's not letting me update....

    It's from iOS 8 straight to iOS 8.0.2. It says No Service because there is no sim card in it.
     

    Attached Files:

  12. darkredcaffeine macrumors member

    Joined:
    Sep 16, 2014
    #12
    Held off updating because of these reports.

    I think I will later, but through iTunes not OTA.
     
  13. CaptMarvel macrumors 65816

    CaptMarvel

    Joined:
    Sep 20, 2014
    Location:
    North Carolina
    #13
    worked fine on my 6 Plus via OTA update last night.
     
  14. jim.hickman.777 macrumors regular

    Joined:
    Sep 14, 2014
  15. Shadowbech macrumors 601

    Joined:
    Oct 18, 2011
    Location:
    Planet iPhone

Share This Page