Ipad beta 4 3g problem

Discussion in 'iOS 6' started by vicseadog, Aug 20, 2012.

  1. vicseadog, Aug 20, 2012
    Last edited: Aug 20, 2012

    vicseadog macrumors newbie

    Joined:
    Oct 3, 2009
    #1
    Has any one from Canada had a problem with 3g on iPad retina after upgrade, it does not work on my side.
    I have 3g plan and all, but it does not recognize the sim. I tried to upgrade carrier settings for Rogers, I can't find in nowhere.
    Any ideas?
     
  2. chrismarle macrumors 6502

    Joined:
    Jun 18, 2011
    Location:
    Canada
    #2
    What device? I'm having some occasional issues with 3G on my 3rd gen LTE iPad and have been wondering if I'm the only one.

    ----------

    Oh, and I'm on Rogers's network too.
     
  3. vicseadog thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 3, 2009
    #3
    Ipad retina

    Ipad Retina, it does not work at all, it worked with 1 beta, then after ota upgrade it went off and never came back.
     
  4. Saberon macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 16, 2008
    #4
    I really hate to state the obvious, but...go back to iOS 5 and that will increase your odds of your iPad working properly by 100%.
     
  5. vicseadog thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 3, 2009
    #5
    I know, I test it over several times, IOS 5 works like a charm, but Im a victim of beta testing swirl, sort of got to have it.
     
  6. psiess macrumors newbie

    Joined:
    Aug 29, 2011
    #6
    I have been able to make it work with IOS6 beta 4, however, I have to occasionally re-enter the APN settings, especially after a reboot. I've used the following APN's successfully:

    • rogers-core-appl1.apn
    • lteinternet.apn

    Leave username & password blank for these APNs.


    Hope that helps!
     

Share This Page