iPad Died w/ Current 4.2.1 JB. Can't Restore w/ either iTunes or RedSn0w!

Discussion in 'iPad Hacks' started by HappyDude20, Dec 5, 2010.

  1. HappyDude20 macrumors 68020

    HappyDude20

    Joined:
    Jul 13, 2008
    Location:
    Los Angeles, Ca
    #1
    JB my iPad using the latest RedSn0w JB option... my son drained the battery watching Spongebob till the iPad completely died.

    Now i'm having trouble getting the iPad to work again.

    I know this current JB is tethered, and currently have the iPad connected to my MBP...but still nothing. I've attempted to put the iPad in restore mode, yet iTunes doesn't show the iPad, even though the iPad's screen shows that USB cable pointing to the iTunes logo.

    Aside from that I can only wonder that next in line would be to put it in DFU mode, but i've gone ahead and done this, at least I believe I have (doing the whole holding power button for 10 secs, both for 10 secs, then home for 5 secs) but nothing happens as well.

    I've attempted to use RedSn0w as well throughout this process but every time RedSn0w says no iPad was detected and to "Google how to put it in DFU mode"

    I'm lost guys.

    Please.

    Help.
     
  2. Kadin macrumors 6502a

    Kadin

    Joined:
    Jun 16, 2009
    #2
    Have you attempted to plug it into the power cable and charge it up for a while first? Possible that it's so completely drained that it needs juice since the data cable plugged into the computer won't do that.
     
  3. Sherifftruman macrumors 6502

    Joined:
    Jun 23, 2010
    #3
    I would definitely just leave it plugged in with the charger for a couple of hours before trying much with it at all. If for some reason you don't have a charger you might get enough by leaving it plugged into you computer overnight, depending on how much power your USB puts out. On mine, even thigh it says not charging it will actually charge around 15% per hour, at least until 90-95% or so.

    You can also try Tiny Umbrella to see if it can detect the iPad.
     
  4. godkorg macrumors member

    godkorg

    Joined:
    Oct 12, 2007
    #4
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_0_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/532.9 (KHTML, like Gecko) Version/4.0.5 Mobile/8A306 Safari/6531.22.7)

    Happened to me, just needed a charge :) ur good m8!
     
  5. HappyDude20 thread starter macrumors 68020

    HappyDude20

    Joined:
    Jul 13, 2008
    Location:
    Los Angeles, Ca
    #5
    yep, just had to charge it first.

    thanks everyone!

    Still waiting for an untethered JB though...
     

Share This Page