iPad iPad Jailbroken on 7.0.6 Need to erase everything without upgrading software. Help?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by ahfu25, May 24, 2014.

  1. ahfu25 macrumors 6502a

    Joined:
    Dec 28, 2009
    #1
    My iPad air is on 7.0.6 and I have a trillion cydia tweaks installed and want to start fresh with out uninstalling the tweaks 1 by 1. Any feedbck would be appreciated. Thanx!
     
  2. ahfu25 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Dec 28, 2009
    #3
    Thanx! Did a quick google search... Is this the correct website? http://ilexrat.com/
     
  3. Syndicate0017 macrumors 6502

    Joined:
    May 3, 2013
    #4
  4. ahfu25 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Dec 28, 2009
    #5
  5. ahfu25, May 24, 2014
    Last edited: May 24, 2014

    ahfu25 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Dec 28, 2009
    #6
    I lost cydia and evasion says im already jailbroken.

    Edit: Never Mind I got it using safari
     
  6. Syndicate0017 macrumors 6502

    Joined:
    May 3, 2013
    #7

    Did you use the ios 7 one? I've used it numerous times without issue.
     
  7. ahfu25 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Dec 28, 2009
    #8
    yes...still even tweaks I download dont show up
     
  8. Syndicate0017 macrumors 6502

    Joined:
    May 3, 2013
    #9
    iPad Jailbroken on 7.0.6 Need to erase everything without upgrading software....


    Respring. If that doesn't work, try re-installing substrate
     
  9. ahfu25 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Dec 28, 2009
    #10
    tried both already and nothing im stumped
     
  10. Syndicate0017 macrumors 6502

    Joined:
    May 3, 2013
    #11

    You said you can access Cydia through the browser right? I know you said tweaks aren't showing up, but try installing open ssh and see if you can ssh into your phone.
     
  11. ahfu25 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Dec 28, 2009
    #12
    ok... Thank you for all your help. Much Appreciated

    ----------

    OK im in.....what CIA files do you need lmao
     
  12. Syndicate0017 macrumors 6502

    Joined:
    May 3, 2013
    #13
    Login as su and then run

    apt-get -f install

    We'll see if it's a dependency issue
     
  13. ahfu25 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Dec 28, 2009
    #14
    you lost me there..lol. my apologies
     
  14. Syndicate0017 macrumors 6502

    Joined:
    May 3, 2013
    #15

    Type:

    su

    Default root password should be alpine (you should change this but we'll worry about that later)

    Once logged in as su (you'll see a #), type:

    apt-get -f install
     
  15. ahfu25 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Dec 28, 2009
    #16
    I sshed into my phone using cyberduck I dont see where I would type this. All I see are the files in the phone.. var, mobile etc...
     
  16. Syndicate0017 macrumors 6502

    Joined:
    May 3, 2013
    #17

    Lol. Use terminal. You're just using an FTP client using cyberduck
     
  17. ahfu25 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Dec 28, 2009
    #18
    how do I ssh into the ipad using terminal on windows. I dont have my macbook at the moment
     
  18. Syndicate0017 macrumors 6502

    Joined:
    May 3, 2013
    #19

    Putty should work
     
  19. ahfu25 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Dec 28, 2009
    #20
    ok I got it. All is well my iPad just randomly restarted cydia is there...weird

    ----------

    Again Thank YOU!!
     

Share This Page