ipad joke

Discussion in 'iPad' started by frunkis54, Apr 7, 2011.

  1. frunkis54 macrumors 65816

    frunkis54

    Joined:
    Apr 2, 2009
  2. GadgetAddict macrumors 6502

    Joined:
    Jul 10, 2010
    Location:
    Brooklyn, NY
  3. KHC831 macrumors member

    Joined:
    Mar 15, 2011
    #3
  4. Crosbie macrumors 6502a

    Crosbie

    Joined:
    May 26, 2010
    Location:
    Brighton, UK
    #4
    I'm not sure that 'joke' is quite the appropriate word.

    I'm hijacking this thread temporarily because it's a good test case for this:

    When I followed the link on iPad, it loaded YouTube to watch the vid. I quit watching before it finished and switched apps back to Safari.

    Safari was showing a blank white screen underneath the titlebar. When I rotated the screen, the titlebar rotates, but the white box overlaying the screen will not go away. Even when I close the tab, switch to another tab, etc. I have to shut down Safari through multitasking.

    This happened on my old iPad too. Is this only me..? Seems like a major issue, and I haven't heard anyone else mention it. Have I been under a rock?
     
  5. mdlooker macrumors 65816

    mdlooker

    Joined:
    Mar 7, 2011
    Location:
    US
    #5
    I thought it was just me.
     
  6. reputationZed macrumors 65816

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Location:
    34°55′42″N 80°44′41″W (34.
    #6
    Good laugh, she might be a tad gullible, but she's got a nice rack.
     
  7. jason1790 macrumors member

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Location:
    Iowa City, IA
    #7
    I have the same problem. I started a thread for this a while ago. I think myself along with fellow Mac rumor users found that it's a problem when safari takes you to the YouTube app. Here's the link:

    http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1126391&highlight=
     
  8. Crosbie macrumors 6502a

    Crosbie

    Joined:
    May 26, 2010
    Location:
    Brighton, UK
  9. b0blndsy macrumors 6502

    Joined:
    Nov 9, 2010
    Location:
    Illinois
  10. togo7 macrumors member

    Joined:
    Mar 12, 2011
    #10
    What app was he using? Looks like a great joke!
     
  11. KevinC867 macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 8, 2007
    Location:
    Saratoga, CA
    #11
    Yup - I see the same problem in Safari. But it works great in Atomic Browser which just opens a YouTube page in a new tab.
     
  12. j-a-x macrumors 65816

    j-a-x

    Joined:
    Apr 15, 2005
    Location:
    Houston, Texas
    #12
    I've been having that problem as well but I hadn't connected it to YouTube until now.
     
  13. kalsta macrumors 68000

    kalsta

    Joined:
    May 17, 2010
    Location:
    Australia
    #13
    That's some unfortunate video editing at about 20 seconds. I thought, woah… That girl has one hairy chin!
     
  14. j-a-x macrumors 65816

    j-a-x

    Joined:
    Apr 15, 2005
    Location:
    Houston, Texas
    #14
    I can confirm that this has not been fixed in 4.3.2.
     
  15. Crosbie macrumors 6502a

    Crosbie

    Joined:
    May 26, 2010
    Location:
    Brighton, UK
    #15
    It seems to have undergone the 'improvement' that Safari automatically crashes shortly after the problem occurs, thus at least meaning you don't have to manually shut it down using the multitasking bar...
     
  16. Mad Mac Maniac macrumors 601

    Mad Mac Maniac

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Location:
    A little bit of here and a little bit of there.
    #16
    no, I get that luxury in 4.3.1 ;)
     

Share This Page