iPad Pro 10.5 camera

Discussion in 'iPad' started by Alexrat1996, Apr 24, 2018.

  1. Alexrat1996 macrumors 68040

    Alexrat1996

    Joined:
    Mar 29, 2015
    Location:
    Lehigh valley PA
    #1
    my iPad Pro 10.5 replacements from two months ago has one tiny specs of dust in lens do you think I should Warrenty it now or before my Warrenty needs ?

    I tooks pics And it doesn’t show in pics maybe I”m wrong here sample pics
     

    Attached Files:

  2. sparksd macrumors 68000

    Joined:
    Jun 7, 2015
    Location:
    Seattle WA
    #2
    Generally, with any lens you won't see dust specs on the lens itself with the focus point being well beyond the lens surface. They have to be pretty significant to show up (beyond dust).
     
  3. Alexrat1996 thread starter macrumors 68040

    Alexrat1996

    Joined:
    Mar 29, 2015
    Location:
    Lehigh valley PA
    #3
    You think I shouldn’t Warrenty this one ?
     
  4. sparksd macrumors 68000

    Joined:
    Jun 7, 2015
    Location:
    Seattle WA
    #4
    If you have a store nearby you can take it in to see if they would handle it but I personally probably wouldn't do it.
     
  5. Alexrat1996 thread starter macrumors 68040

    Alexrat1996

    Joined:
    Mar 29, 2015
    Location:
    Lehigh valley PA
    #5
    My Apple store never swaps if it doesn’t show in pictures
     
  6. sparksd macrumors 68000

    Joined:
    Jun 7, 2015
    Location:
    Seattle WA
    #6
    I'm not surprised at that. I wouldn't send any of my camera lenses in for repair for internal dust specs - they simply do not affect picture quality.
     
  7. Alexrat1996 thread starter macrumors 68040

    Alexrat1996

    Joined:
    Mar 29, 2015
    Location:
    Lehigh valley PA
    #7
    Mine doesn’t show in pics but next year my Apple care plus expires I will Warrenty it then
     
  8. Newtons Apple Suspended

    Newtons Apple

    Joined:
    Mar 12, 2014
    Location:
    Jacksonville, Florida
    #8
    I am not so sure if they will let you "warranty" it, even with AC+ if nothing shows in the images.

    Apple has changed somewhat and their threshold for repair and replacement is higher now.
     
  9. maflynn Moderator

    maflynn

    Staff Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Location:
    Boston
    #9
    If its not showing up in pictures, what's the issue?
     

Share This Page