iPad SIM not working

Discussion in 'iPad' started by jjk454ss, Sep 27, 2012.

  1. jjk454ss, Sep 27, 2012
    Last edited: Sep 27, 2012

    jjk454ss macrumors 601

    jjk454ss

    Joined:
    Jul 10, 2008
    #1
    I've been using my ATT iPad 2 SIM in my new VZ iPad for the unlimited data, its been working fine for months. Now today I cant get online, I get this in Safari:

    Response Error.

    Technical description:
    502 Bad Gateway - Response Error, a bad response was received from another proxy server or the destination origin server.

    And if I go to Settings > Cellular Data >

    I get this:

    This device requires an ATT 4G LTE compatible SIM Card. Please insert ....

    I cant use Safari, but I can send and receive email. And apps seem like they can get online as well, it seems like it might only be Safari. I tried clearing history and clearing cookies and data. Any ideas?
     
  2. droopydog, Sep 27, 2012
    Last edited: Sep 27, 2012

    droopydog macrumors newbie

    Joined:
    Mar 29, 2008
    #2
    While I am not sure about using an AT&T SIM in a VZ iPad, I think there is a bigger problem with AT&T today. I having problems with both my iphone and my mobile hotspot. There seems to be some kind of outage or problem with Akamai. I am not sure which it is.

    droopy
     
  3. jjk454ss thread starter macrumors 601

    jjk454ss

    Joined:
    Jul 10, 2008
    #3
    OK, thanks for the info. Hopefully that means everything is fine on my end and it will hopefully be fixed soon.

    Edit: Its actually working now:). Thanks I guess seeing the error about the SIM had me worried, but its probably always said that since its a VZ ipad, I just never checked before.
     

Share This Page