Iphone 1G 2.2 update, wifi is really poor

Discussion in 'iPhone' started by tivoboy, Nov 23, 2008.

  1. tivoboy macrumors 68030

    Joined:
    May 15, 2005
    #1
    Just did the update to my Gen 1 iphone, everything had been pretty much fine before, but now after the 2.2 update, the WIFI is showing mostly 1 BAR, 1 Tick on the bottom. I am sitting NEXT to the router, and it shows only 1 TICK.

    Anyone else see this, is there some radio adjustment for this version?
     
  2. Its Trish macrumors member

    Its Trish

    Joined:
    Nov 23, 2008
    #2
    Maybe try power-cycling your iPhone
    and perhaps also your router....

    trish : - )
     
  3. mkrishnan Moderator emeritus

    mkrishnan

    Joined:
    Jan 9, 2004
    Location:
    Grand Rapids, MI, USA
    #3
    Mine doesn't seem any different than it was....
     
  4. QCassidy352 macrumors G3

    QCassidy352

    Joined:
    Mar 20, 2003
    Location:
    Bay Area
    #4
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 2_2 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/525.18.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.1 Mobile/5G77 Safari/525.20)

    I don't have that issue. But I am having a problem where some key presses don't seem to bring up the letters that "pop out." anyone got that one?

    Oh, and battery life is out of this world now. I can use it all day and the battery hardly depletes.
     
  5. tivoboy thread starter macrumors 68030

    Joined:
    May 15, 2005
    #5
    thanks

    I tried doing the power cycle of the iphone and router before posting. This is really wierd, everything else is pretty normal, but the WIFI seems really weak.
     
  6. bmcgrath macrumors 65816

    bmcgrath

    Joined:
    Oct 5, 2006
    Location:
    London, United Kingdom
    #6
    My wifi hasn't changed. Still gets fully signal all the around my house really.
    If it still connects on 1 bar of signal and is causing no problems then don't worry about it :p :)
     
  7. goobimama macrumors regular

    Joined:
    Aug 31, 2008
  8. millerj123 macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 6, 2008
    #8
    I'm showing two bars from right next to the router.

    I also had to re-boot the router to even get a signal.
     
  9. iObama macrumors 6502

    iObama

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Location:
    SF
    #9
    I'm having a bit of a problem with my WiFi also.
     

Share This Page