Iphone 2G back-up fail

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by TaGY2K, Aug 10, 2010.

  1. TaGY2K macrumors newbie

    Joined:
    Aug 7, 2010
    #1
    Hi, I have a iPhone 2G on version 2.1 I decided to upgraded to 3.0. So, I have created a back-up with iTunes before I jailbreak and unlock the phone. After I jailbreak and unlock the iphone I plug it back to iTunes and then if ask me if I want to restore back to my iphone and I click yes … while the iphone was backing up … the logo apple and there is a line going like ---------------- but, near the end it stop and doesn’t go any more. The only thing I care about is the photo which I have ftp to my computer like the folders call Apple100 .. etc.. I try ftp back to the iphone but, when I go to photo is black. Is there a way to put all the photo back in order to my new iphone 2g 3.0?
     
  2. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
  3. TaGY2K thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 7, 2010
    #3
    Ok.. then I have did a back-up on my netbook it did the same thing... btw what is the correct way of doing a back-up? .. I just want to copy my photo back to the iphone in order? .. is there a way to do it ? I try ftp it to the iphone it didn't work!
     
  4. TaGY2K thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 7, 2010
    #4
    When I ftp the photos to the iphone the display is black but, when I touch it the pics. shows up!
     
  5. thelatinist macrumors 603

    thelatinist

    Joined:
    Aug 15, 2009
    Location:
    Connecticut, USA
    #5
    I don't think it's possible send a file to an iPhone via FTP. :confused:
     
  6. TaGY2K thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 7, 2010
    #6
    If it's jailbreak .. ya .. u can ftp to ur iphone
     
  7. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #7
    I saw that on a friends 3G also.
    The thumbnail is a black pic but when u click it opens up the picture fine.
    Not sure what causes it. iTunes bug or firmware bug.
     

Share This Page