iPhone 2g stuck on error 6

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by All0ut, Aug 31, 2008.

  1. All0ut macrumors newbie

    Joined:
    Aug 31, 2008
    #1
    Hi I own an older iPhone 2g 16GB and it got stuck on the apple logo a few days ago and I did some research and got it to get to the point of restoring but with it saying error (6) about a quarter of the way into it. I have read some posts and have tried DFU mode but wasn't certain if I got it to work. Any help? Thanks in advance.
     
  2. All0ut thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 31, 2008
  3. All0ut thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 31, 2008
    #4
    1. Dont know where that is on a Mac and 2. I have done that on a PC but in that file there is no files just a folder its really weird is there any hard back ups of this i can get anywhere?
     
  4. Insulin Junkie macrumors 65816

    Insulin Junkie

    Joined:
    May 5, 2008
    Location:
    Mainland Europe
    #5
    From what I'm reading quite a few people with that error simply have it replaced... is it still under warranty? I had a hard time finding alternative fixes for that error. Sorry, I hope you manage to sort it out.
     
  5. All0ut thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 31, 2008
    #6
    no, my friend actually gave it to me so idk about any warranty stuff. thanks anways
     
  6. trunksu macrumors 6502

    Joined:
    Feb 21, 2008
    #7
    are u sure you're in DFU? i used to think i was in DFU but i really was just in recovery mode. once i really got into the DFU mode the error 6 never showed up on the restore.
     
  7. All0ut thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 31, 2008
    #8
    everytime I try to go to DFU it just goes to recovery idk why
     
  8. All0ut thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 31, 2008
    #9
    UPDATE: I tried many programs to force me into DFU mode. But all of these programs can not detect my iphone and idk why. The good thing is if I can get into DFU mode im positive this will work. But getting into DFU mode is hard because I dont know what to do next.
     

Share This Page