Iphone 3.0 Beta 2 Exchange Email Problem

Discussion in 'iPhone' started by lewisbey, Apr 5, 2009.

  1. lewisbey macrumors newbie

    Joined:
    Apr 5, 2009
    #1
    3.0 Beta 2 is an amazing update with the exception of one issue. Everytime i restart my phone, it loses my Exchange Email settings. I have to re-enter all my exchange login, password and server settings each time i restart. As long as i dont restart my phone, i can use my email with no problems. Is anyone else having this issue? i have searched the net and have not found any mention to this problem. :mad:
     
  2. hbg macrumors regular

    Joined:
    Jul 6, 2007
    #2
    If you are a developer post a bug report at Apple. Perhaps there is a fix.
     
  3. lewisbey thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Apr 5, 2009
    #3
    I sent tech support an email. Waiting to hear back from them.
     
  4. Aaleck macrumors 6502a

    Aaleck

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Location:
    Michigan, USA
  5. foofiter macrumors newbie

    Joined:
    Apr 7, 2009
    #5
    FYI this is happening to me with my gmail accounts as well. It is definitely a bug.

    Also, when you re add the account, the shift key does not "light up" as it should even though it is really on. Not a major bug but an annoyance.

    I would report these bugs myself but I got the beta from a friend who is a developer.

    Any one know of any way to fix the "lose accounts on reboot" bug?

    Thanks,

    Foo
     

Share This Page