iPhone 3.0 O2 (UK) MMS working?

Discussion in 'iPhone' started by daveishere, Jun 17, 2009.

  1. daveishere macrumors 6502a

    daveishere

    Joined:
    Dec 2, 2008
    Location:
    UK
    #1
    Hi,

    Just wandering if anyone has had their MMS from O2 that is supposed to signify that MMS is working on their phone, because i haven't had mine, and, well, it isnt working lol.
     
  2. OllyW Moderator

    OllyW

    Staff Member

    Joined:
    Oct 11, 2005
    Location:
    The Black Country, England
    #2
    Text MMS to 1010 and they will activate it for you.

    It took about half an hour for the welcome message to arrive. :)
     
  3. daveishere thread starter macrumors 6502a

    daveishere

    Joined:
    Dec 2, 2008
    Location:
    UK
    #3
    i've done that. twice. and hour and half ago.

    edit: ahh cool, ill just wait a bit then :)
     
  4. Earley008 macrumors member

    Joined:
    Nov 25, 2008
    #4
    I updated mine directly through itunes this evening and i was automatically sent a text from o2 confirming I could use mms. Was this not the case for you?

    If not o2 says to do the above
     
  5. Mess macrumors 6502

    Mess

    Joined:
    Nov 27, 2008
    Location:
    Newcastle Upon Tyne, UK
    #5
    Yes it works. :cool:

    Ive been running 3.0 for a week now and mms works great!:D
    After i upgraded the phone seemed to connect to o2 it self to activate mms its self
     

    Attached Files:

  6. OllyW Moderator

    OllyW

    Staff Member

    Joined:
    Oct 11, 2005
    Location:
    The Black Country, England
    #6
    Sorry to hear you haven't got it yet.

    While you are waiting, you can look at my my message. :D

    photo.jpg
     
  7. Bernie Steak macrumors newbie

    Joined:
    Nov 9, 2007
    #7
    Tried to send an MMS, 1010 sent a text back to me basically telling me to hold my horses, they'll message me when I can sent MMS messages... a couple of minutes later and all was well and good in the world.
     
  8. Libitina macrumors 6502

    Libitina

    Joined:
    Jun 5, 2008
    Location:
    UK
    #8
    Have any other 3.0 peeps lost their £ sign in text messaging? I seem to have.....:confused:
     
  9. OllyW Moderator

    OllyW

    Staff Member

    Joined:
    Oct 11, 2005
    Location:
    The Black Country, England
    #9
    No, the £ sign is still there for me.
     
  10. Libitina macrumors 6502

    Libitina

    Joined:
    Jun 5, 2008
    Location:
    UK
    #10
    I resynced it and got it back. No idea what happened there??? :confused:
     
  11. freeman24 Guest

    Joined:
    Aug 14, 2006
    #11
    O2 Twitter:

    "Huge backlog of requests for MMS. We are working as fast as we can to process the requests and everyone should be set up within a few hours."
     
  12. VibrantGravy macrumors newbie

    Joined:
    Jul 11, 2008
    Location:
    London, N1
    #12
    I feel sorry for that guy after the last couple of weeks of #o2fail!
     
  13. benmoorhouse macrumors member

    Joined:
    May 29, 2008
    #13
    I didn't even get the message telling me to wait a while?

    Tried sending a couple of requests over the past two hours and I've still got no reply.
     

Share This Page