iPhone 3 email issues

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by Davesgirlie, Feb 9, 2012.

  1. Davesgirlie macrumors newbie

    Joined:
    Feb 9, 2012
    #1
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_2_1 like Mac OS X; en-gb) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.2 Mobile/8C148 Safari/6533.18.5)

    Hello everyone, firstly please excuse my complete lack of knowledge when it comes to iPhones! I have I think the oldest iPhone, which however works wonderfully :) I am having a little trouble with my email though. When trying to send a picture it loads into the email then shuts off completely and sends me back to my first app screen? I am useless with technology although I know how to send email etc. Has anyone else has this happen? Many thanks in advance
     
  2. Gav2k macrumors G3

    Gav2k

    Joined:
    Jul 24, 2009
    #2
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0_1 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A405 Safari/7534.48.3)

    Try restarting it by holding the power and home buttons till you see an apple logo come up
     
  3. Davesgirlie thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 9, 2012
    #3
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_2_1 like Mac OS X; en-gb) AppleWebKit/533.17.9 (KHTML, like Gecko) Version/5.0.2 Mobile/8C148 Safari/6533.18.5)

    Thank you will try that now
    Ok so I would love to say that I was clever enough to think "hey turn it off n on again" unfortunately nope I'm obviously not lol. Your advice worked. Thank you very much it is most appreciated :)
     

Share This Page