iPhone 3G Battery indicator issue on iOS4

Discussion in 'iPhone' started by ImAliveUK, Jul 20, 2010.

  1. ImAliveUK macrumors member

    ImAliveUK

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Location:
    Kings Cross, London UK
    #1
    Hi there

    I've been searching and can't seem to find anything on this but since updating to iOS4 my battery indicator whilst charging will not change - I can be charging for a while and the big green battery image will be at the same level - it's only when i turn the phone off/on again that it shows where it should be.

    I am charging with my iPad charger but that shouldn't make a difference should it?

    Anyone else having this problem?
    K
     
  2. RafaelT macrumors 65816

    RafaelT

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Location:
    Lakeland, FL
    #2
    Have you tried letting the battery run all the way down and then doing a full charge?
     
  3. ImAliveUK thread starter macrumors member

    ImAliveUK

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Location:
    Kings Cross, London UK
    #3
    No I haven't but I will try. It still charges but the image won't move.
    K
     
  4. RafaelT macrumors 65816

    RafaelT

    Joined:
    Jun 9, 2010
    Location:
    Lakeland, FL
    #4
    Try that, if that does not fix it I would suggest doing a restore. That will almost certainly fix it.
     
  5. Givmeabrek macrumors 68040

    Givmeabrek

    Joined:
    Apr 20, 2009
    Location:
    NY
  6. ImAliveUK thread starter macrumors member

    ImAliveUK

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Location:
    Kings Cross, London UK
    #6
    Not sure - will try it when I get home. Can't seeing it being any different - but you never know!

    Will let you know

    K
     
  7. Krayd2k macrumors member

    Joined:
    Jun 9, 2010
    #7
    I have the same issue I tried everything hard reset, restore etc but
    Nothing works
     
  8. PedroTex macrumors newbie

    Joined:
    Jul 20, 2008
    #8
    3g IOS4 charging issue also

    ditto for me, exact same symptoms. Stuck on the red bar. Will try reseting tomorrow.... ugh. I'd like to go back to IOS3, any suggestions how to do that?
     

Share This Page