Iphone 3g no service please help

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by pker886, Apr 21, 2010.

  1. pker886 macrumors member

    Joined:
    Apr 4, 2010
    #1
    I got a iphone from CL today and it's firmware 3.1.2 and unlocked with blacksnow. But when i put my t-mobile sim card in it said no service, anyone know how to fix this problem? i have dose the restore and still no service.

    I put a t-mobile sim card in it searching like 20 seconds than it said no service, but i go to Setting-Phone and it dose show up my number
     
  2. pker886 thread starter macrumors member

    Joined:
    Apr 4, 2010
  3. patrickvanzandt macrumors member

    Joined:
    Sep 19, 2007
    Location:
    U.S.A.
    #3
    Have you disabled 3G by changing "Settings -> General -> Network -> Enable 3G" to "OFF"? iPhone does not support the 3G frequency used by T-Mobile U.S. so this is a necessary step. It will force the iPhone 3G into EGDE only mode.

    Do one or more networks show up when you open "Settings -> Carrier" ?
     
  4. pker886 thread starter macrumors member

    Joined:
    Apr 4, 2010
    #4
    i did put 3g off, also at carriers it only show pu "Automatic"
     
  5. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #5
    See if theres an option for Tmobile instead of automatic.
    Also go to settings/general/about and check what modem firmware you have installed.
     
  6. pker886 thread starter macrumors member

    Joined:
    Apr 4, 2010
    #6
    only have automatic, also firmware is 3.1.2
     
  7. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #7
    Go down more where it lists modem firmware.
    Hope its not 05.12.01
     

Share This Page