iphone 3G SUDDENLY has "no service" problem

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by risuchan, Feb 4, 2012.

  1. risuchan, Feb 4, 2012
    Last edited: Feb 4, 2012

    risuchan macrumors newbie

    Joined:
    Aug 23, 2011
    #1
    I've had a hand-me-down jailbroken, unlocked iphone 3g (tmobile) since April. Aside from a few minor problems, it had been working fine. On Thursday, without me doing anything to the phone, it suddenly said "no service" in an area where I'd never had service problems before. I re-jailbroke and re-unlocked it several times, I got a new SIM card (mine was 10+ years old), and still "no service". Is this probably a hardware problem since it happened so suddenly? Any advice is greatly appreciated, thanks!! (Also, when I put my SIM in an older phone, I can check texts/vm etc, then when I put the sim back into my iphone, for about 20 seconds the phone will say "Tmobile" at the top and I will have full bars, which then gradually dwindle down to 0, then followed by "searching" and "no service" again)
     
  2. Jordan921 macrumors 68040

    Jordan921

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Location:
    Bay Area
    #2
    Why would it be a software problem if it was working fine before and you didn't update anything?
     
  3. Tokes Green, Feb 4, 2012
    Last edited: Feb 4, 2012

    Tokes Green macrumors regular

    Tokes Green

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Location:
    Here, there, and everywhere.
    #3
    She said 'Hardware'. :D
     
  4. risuchan thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 23, 2011
  5. Jordan921 macrumors 68040

    Jordan921

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Location:
    Bay Area
    #5
    Sorry hardware.
     
  6. Tokes Green macrumors regular

    Tokes Green

    Joined:
    Jan 25, 2011
    Location:
    Here, there, and everywhere.
    #6
    Was just messin lol, I'm always reading one thing and writing another!
     

Share This Page